Fres & slip

Hos Byggmax finner du alle typer slipemaskiner for en rask og effektiv sliping. Slipemusen er perfekt for steder der du vil fjerne maling, lakk og rust, og med en multisliper får du en flat-, hjørne-, detalj- og eksentersliper i ett. Med en liten slipemaskin kommer du til selv på de vanskeligste overflatene som må slipes.

Sliping av tregulv

Er det på tide å slipe gulvet? I den store veiledningen vår, “Sliping av tregulv”, får du veiledning gjennom hele prosessen. Vi går gjennom alt fra forberedelser til trinnvis sliping, maskinvalg og overflatebehandling. Vi har slipemaskiner som passer perfekt til hjemmeprosjektet ditt. I sortimentet vårt finner du batteridrevne slipemaskiner og de med ledning, velg maskinen som passer best til prosjektet ditt.

Multisliper for mange ulike prosjekter

En slipemaskin er en god hjelper for mange ulike byggeprosjekter. Hvis du skal slipe mye, blir det både vanskelig og tidkrevende om du skal slipe for hånd. I sortimentet finner du ulike multislipere, blant de beste slipemaskinene for deg som ønsker en slipemaskin til mange ulike bruksområder. Multisliperen kan slipe små detaljer, men også kanter og ulike vinkler.

Kjøp en slipemaskin hos Byggmax

Du er velkommen til å finne ut mer om utvalget av slipemaskiner, som du enkelt kan kjøpe fra Byggmax. Kom til din nærmeste Byggmax-butikk eller sjekk her på nettet for å se hvilke ulike slipemaskiner vi kan tilby.

Vis mer
Filter

9 Resultater

Sorter etter
18V
350  kr
18V
250  kr
Black & Decker
Black & Decker KA280K-QS plan, hjørne, detalj, eksenterslip, Autoselect
748  kr
PowerPlus 18 V 115 mm
260  kr
Black & Decker
Black&Decker
649  kr
Black & Decker
Black & Decker 240 W, støvutsugingssystem KA320EKA-QS
559  kr
Dewalt
DWE4157-QS
826  kr
Black & Decker
Black & Decker, KA191EK-QS, 480 W, passer 125 mm sliperondell, justerbar hastighet mellom 8000-22000 o/min
Fra 798  kr
Fatmax
18 V
Fra 995  kr