Verktøyholdere 204 Elzink Habo

Elforsinket
ART.NR: 687255497
Denne verktøyholderen er den perfekte organiseringsløsningen for verktøy og tilbehør. Den er laget av stål av høy kvalitet som sikrer stabilitet og lang levetid.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Verktøyholdere 204 Elzink Habo

Denne verktøyholderen er den perfekte organiseringsløsningen for verktøy og tilbehør. Den er laget av stål av høy kvalitet som sikrer stabilitet og lang levetid. Med en svart fjærplate i gummi holdes verktøyet sikkert på plass, samtidig som det er enkelt å ta det inn og ut. Perfekt for verkstedet, garasjen eller andre arbeidsområder der organisering er viktig.
  • Laget av slitesterkt stålmateriale
  • Utstyrt med fleksibel fjærplate i svart gummi


Allsidige redskapsholdere for ethvert oppbevaringsbehov
Vårt omfattende utvalg av verktøyholdere er designet for å dekke de fleste behov, fra den enkleste oppbevaring i hjemmet til den mest krevende profesjonelle bruken. Enten du trenger å henge opp sykkelen for å spare plass, organisere hageredskapene eller ha verktøyene lett tilgjengelig, har Habo den perfekte løsningen for deg. Våre produkter er ikke bare funksjonelle, de er også laget av materialer av høy kvalitet som garanterer lang holdbarhet og pålitelig bruk i mange år.
  • Oppfyller alle typer oppbevaringsbehov, fra privat til profesjonell bruk.
  • Spar plass og organiser effektivt med enkle opphengsløsninger.
  • Materialer av høy kvalitet sikrer holdbarhet og pålitelig bruk over tid.


Spesifikasjoner
  • Overflatebehandling: Sink


Vis mer
Varemerke Habo