Vinduer

Vinduer er en viktig del av et hus, både med tanke på det estetiske og det praktiske. Byggmax har et stort utvalg av farger og utforminger, samt diverse tilbehør. Vi fører produkter for enhver smak og ethvert behov. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle, og det beste av alt er at du kan montere produktet selv.

Aluminiumsvinduene isolerer hjemmet ditt
Aluminiumsvinduer fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi har en rekke ulike vinduer til forskjellige bruksområder og i forskjellig materiell. Aluminium er et bra valg om du ønsker værbestandige vinduer med lang holdbarhet. I motsetning til tre, som forandres i struktur over tid, holder aluminium på formen. I tillegg trekker det veldig lite fra disse, noe som bevarer varmen i rommet. Av tilbehør har vi blant annet håndtak, beslag og persienner. Sistnevnte kan trekkes helt opp så de nesten ikke synes, eller dekke hele vinduet. . Dessuten er de flotte å bruke hvis du ønsker å redusere innsyn fra gaten, men samtidig slippe inn lys.

Isoler rommet og få tilstrekkelig med lys
Bytte av vindu er en prosess du bør tenke nøye igjennom før du setter i gang. Feil vinduvalg kan nemlig føre til dårlige lysforhold i rommet og vinduer som ikke isolerer godt nok når kulda setter inn. Er du på jakt etter et trevindu finner du dem både med og uten aluminiumskledning her hos oss. Etter at du har valgt vindutypen som passer deg kan du selv installere det i hjemmet ditt. Du trenger ikke å være fagarbeider for å gjøre denne enkle operasjonen. Bare pass på at rammen er beskyttet og at rammen og karmen er adskilt før du begynner. Monter vinduet selv, og imponer både naboene og din bedre halvdel!

Installer vinduer selv på 1-2-3
Et PVC vindu har en rekke fordeler. Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehold, noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC-vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma. Du slipper nemlig å olje og male disse vinduene jevnlig. Dermed er dette det perfekte produktet for personer som liker en avslappende hverdag. I tillegg sørger det for god isolasjon og ventilasjon i hjemmet. Hvis du er plaget med nysgjerrige naboer kan du gå til anskaffelse av persienner av aluminium, som dekker alle vinduer samtidig som det sørger for å slippe inn nok lys.

Byggmax har trevinduer, PVC-vinduer og aluminiumsvinduer
Hvis du er på jakt etter et billig vindu av høy kvalitet er Byggmax nettstedet du bør handle på. Våre vinduer er pålitelige, enten du velger tre, PVC aller aluminium. Bestill på siden vår i dag og gjør jobben enkelt selv! Vi har troen.

 1. Vinduslås
  280Vm
  Vinduslås
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 2. Kittkniv
  Kittkniv
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 3. Vinduskitt Natur
  300ml, patron
  Vinduskitt Natur
  Pris fra
  48 95 kr /stk
 4. Kastekrok
  58x76mm, forz
  Kastekrok
  Pris fra
  44 95 kr /stk
 5. Vindusbord
  Hvitlakkert MDF
  Vindusbord
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 6. Dytteremse
  30x60mm, 5m
  Dytteremse
  Pris fra
  129   kr /stk
 7. Låsbeslag
  115 mm, Forz.
  Låsbeslag
  Pris fra
  58 95 kr /stk
 8. Vindusventil
  hvit, lengde: 36,5 cm
  Vindusventil
  Pris fra
  129   kr /stk
 9. Luftebeslag
  Utad- og innad- slående
  Luftebeslag
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 10. Excenterlås
  Stål
  Excenterlås
  Pris fra
  44 95 kr /stk
 11. Hengelås
  30mm
  Hengelås
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 12. Luftebeslag
  Innadslående
  Luftebeslag
  Pris fra
  54 95 kr /stk