Vinduer

PVC vindu, aluminiumsvinduer og trevinduer. Hos Byggmax kan du velge mellom flere typer vindu. Vinduer er en viktig del av et hus og vinduene må være riktig for deg. Vi fører flere variasjoner av vinduer slik at du kan finne akkurat det du vil.

Aluminiumsvinduene isolerer hjemmet ditt

Aluminiumsvinduer fra Byggmax. Vi har en rekke ulike vinduer til forskjellige bruksområder og i forskjellig type materiell. Aluminium er et bra valg om du ønsker værbestandige vinduer med lang holdbarhet. I motsetning til tre, som forandres i struktur over tid, holder aluminium på formen. I tillegg trekker det veldig lite fra disse, noe som bevarer varmen i rommet. Av tilbehør har vi blant annet håndtak, beslag og persienner. Sistnevnte kan trekkes helt opp så de nesten ikke synes, eller dekke hele vinduet. Dessuten er de flotte å bruke hvis du ønsker å redusere innsyn fra gaten, men samtidig slippe inn lys.

Isoler rommet og få tilstrekkelig med lys

Bytte av vindu er en prosess du bør tenke nøye igjennom før du setter i gang. Feil vindusvalg kan nemlig føre til dårlige lysforhold i rommet eller vinduer som ikke isolerer godt nok når kulda setter inn. Er du på jakt etter et trevindu finner du dem både med og uten aluminiumskledning her hos oss. Etter at du har valgt vindustypen som passer deg kan du selv installere det i hjemmet ditt. Du trenger ikke å være fagarbeider for å gjøre denne enkle operasjonen. Bare pass på at rammen er beskyttet og at rammen og karmen er adskilt før du begynner. Monter vinduet selv, og imponer både naboene og din bedre halvdel! Husk bare å kjøpe med vinduskarm eller lister

Installer vinduer selv på 1-2-3

Et PVC vindu har en rekke fordeler. Den største er nok at de krever minimalt med vedlikehold, noe som fører til mindre stress i hverdagen. PVC-vinduer er med andre ord perfekt for deg som føler litt på tidsklemma. Du slipper nemlig å olje og male disse vinduene jevnlig. Dermed er dette det perfekte produktet for personer som liker en avslappende hverdag. I tillegg sørger det for god isolasjon og ventilasjon i hjemmet. Hvis du er plaget med nysgjerrige naboer kan du gå til anskaffelse av persienner av aluminium, som dekker alle vinduer samtidig som det sørger for å slippe inn nok lys.

 

Byggmax har trevinduer, PVC-vinduer og aluminiumsvinduer

Hvis du er på jakt etter et billig vindu av høy kvalitet er Byggmax nettstedet du bør handle på. Våre vinduer er pålitelige, enten du velger tre, PVC eller aluminium. Bestill på siden vår i dag og gjør jobben enkelt selv! Vi tror på deg!

141 Produkter

 1. Vinduslås
  280Vm
  Vinduslås
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 2. Kittkniv
  Kittkniv
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 3. Vinduskitt Natur
  300ml, patron
  Vinduskitt Natur
  Pris fra
  48 95 kr /stk
 4. Kastekrok
  58x76mm, forz
  Kastekrok
  Pris fra
  44 95 kr /stk
 5. Vindusbord
  Hvitlakkert MDF
  Vindusbord
  Pris fra
  49 95 kr /stk
 6. Dytteremse
  30x60mm, 5m
  Dytteremse
  Pris fra
  129   kr /stk
 7. Kastekrok Metall
  100 mm
  Kastekrok Metall
  Pris fra
  99 95 kr /stk
 8. Låsbeslag
  115 mm, Forz.
  Låsbeslag
  Pris fra
  58 95 kr /stk
 9. Vindusventil
  hvit, lengde: 36,5 cm
  Vindusventil
  Pris fra
  129   kr /stk
 10. Luftebeslag
  Utad- og innad- slående
  Luftebeslag
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 11. Excenterlås
  Stål
  Excenterlås
  Pris fra
  44 95 kr /stk
 12. Hengelås
  30mm
  Hengelås
  Pris fra
  34 95 kr /stk
 13. Luftebeslag
  Innadslående
  Luftebeslag
  Pris fra
  54 95 kr /stk
 14. Stang 1511-5 Habo
  Lengde 500 mm
  Stang 1511-5 Habo
  Pris fra
  69 95 kr /stk

141 Produkter