Tettelister & tilbehør

Trekk rundt vinduer eller dører er et vanlig problem for boligeiere. Vi hjelper deg å få det tett. Kjøp dytteremse, tettelist, myggnetting til vindu eller annet tilbehør her.

Unngå trekk og kalde rom

Skal du bytte vinduskitt, er det lurt å varme det opp med varmepistol eller varmelampe for å løsne kittet. Når det skal påføres, skal du lage en trekant mellom ramme og glass. En fuktig finger strykes over som en siste finish. Mal over med en millimeter ut på glasset, for at fuktighet ikke skal trekke inn i kittet. Tettelister isolerer best når en lager en ekstra bøy i hjørnene og legges ubrutt rundt hele rammen. Riktig størrelse er en til to millimeter tykkere enn glipp mellom karm og ramme. Et enkelt triks er å legge litt kitt eller ferdigtygd tyggegummi mellom karm og ramme. Og husk å legge skjøten i øvre del av vinduet.

Hyggeligere vinterkvelder med produkter fra oss

En godt isolert bolig er viktig i norske høststormer og kalde vinternetter. Tetningslister til vindu og dør, som du finner hos oss, er ikke bare rimelige. De er også produsert av gode materialer. Når du bestiller vindu, eller dør, kan du samtidig kjøpe isolasjonen du trenger til. Enkelt, ikke sant? En bestilling og kort tid etter har du varme rom. I tillegg har vi selvsagt det du trenger for en eventuell isolering av vegger og tak. Mineralull leverer vi både på rull og som plater. Isoleringsmaterialer krever ikke noe vedlikehold, og har lang levetid. Vi her hos Byggmax kan isolering, og har selvsagt verktøyet du trenger til jobben.

Tetningslister og myggnetting kjøper du billig hos Byggmax

Tetningslister stopper trekk fra vinduer og dører og med myggnetting plages du ikke av mygg og insekter. Vi tilbyr deg kvalitet, gode tips og gunstig pris – Tette vinduer på et blunk.

Filter

13 Resultater

Sorter etter
Ursa
84 95  kr
59  kr
30x60mm, 5m
159  kr
Fra 49 95  kr
Bostik
Tradisjonelt vinduskitt, 300 ml, natur
88 95  kr
RKC
730x1550mm
Fra 1 439  kr
Bostik
Fleksibelt vinduskitt, 290 ml, offwhite
109  kr
-
Fra 29 95  kr