Vindusbeslag

Vindusbeslag fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Uansett hva du har behov for vil du finne alt fra vinduslås til vindusvrider her hos oss. Produktene har en utmerket kvalitet, samtidig som vi gir deg en rimelig pris.

De små ekstra delene

Vinduer er en viktig del av en boligs karakter og isolering av den. Nå er det slik at et vindu ikke bare er et vindu. Det er mer som hører til. Vindusbeslag må til for at helheten skal bli bra. Disse kan du velge enkeltvis og utfra hva som passer deg. Ønsker du for eksempel muligheten til å ha vinduet åpent, men likevel sikret? Vi har vindusholder som sørger for det. Alt du finner av beslag til vindu fester du enkelt på egen hånd. Underblekket som skal hindre at regn kommer inn skyver du bare inn i sporet som går under vinduet. Deretter spikrer eller skrur du det fast rett forfra. Enkelt og greit.

Funksjonelle vinduer, slik du vil ha dem

Vinduer skal være pene, funksjonelle og isolere godt. Funksjonaliteten ligger mange ganger i tilbehøret man velger. Vindusbeslag, som du finner her hos oss, gir deg dette. Vinduer som åpnes utover, innover eller som du vil ha låst - beslagene som hører til har vi. Velg også hvilket materiale du vil ha dem i. Vi har både i plast, messing og sink. Helheten i en boligs interiør ligger i detaljene. Hva med å friske opp dørene med noen nye dørhåndtak samtidig og velg noen som står i stil med vindusbeslaget? Eller kanskje du ønsker deg vinduer med sprosser, for vi kan faktisk tilby deg det også. Produktene har lang levetid og medfører ikke noe ekstra vedlikehold.

Praktiske og nødvendige vindusbeslag finner du hos Byggmax

Vindusbeslag til alle typer vinduer og med god kvalitet til gunstige priser. Vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger.

84 Produkter

 1. Dør- og vindukile
  120 x 21 mm
  Dør- og vindukile
  Pris fra
  29 95 kr /stk
 2. Låsbeslag
  100 mm, Forz.
  Låsbeslag
  Pris fra
  58 95 kr /stk
 3. Kastekrok
  58x76mm, forz
  Kastekrok
  Pris fra
  44 95 kr /st
 4. Haspe 1730 Habo
  Messing
  Haspe 1730 Habo
  41 95 kr /st
 5. Vindusventil
  hvit, lengde: 36,5 cm
  Vindusventil
  Pris fra
  129   kr /stk

84 Produkter