Vinylgulv Boston Oak 4mm

4x225x1200, loc-click, vanntett, 2,196 m2/pk, World of SPC
Artikkelnummer: 651902
Vekt: 17.44
Vinylgulv Boston Oak 4 mm er et vannbestandig gulv fra World of SPC.
Ikke tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
249   kr /m2
stk
Vinylgulv Boston Oak 4mm

Hvis vinylgulvet Boston Oak 4 mm fra World of SPCs City Collection legges på riktig måte, er det vannbestandig. Boston Oak er et moderne og ekstremt slitesterkt vinylgulv som også kan legges over vannbåren gulvvarme, forutsatt at maksimumstemperaturen ikke overstiger 27 °C. Gulvet passer perfekt i rom der man ønsker en urban og rolig stil, samtidig som treimitasjonen gir et stilrent inntrykk.

Boston Oak legges raskt og enkelt takket være klikksystemet Loc-Click. Kantene er faset på alle sider med en såkalt 4V-fasing. Det betyr et dypere nivå av fasing som skiller plankene på en mer tydelig måte.

Slitelaget på gulvet er 0,3 mm. Gulvet er bruksklassifisert til nivå 32, noe som betyr at det er egnet for middels slitasje i både private hjem og offentlige miljøer.

Gulvet tåler bare vann hvis det legges på riktig måte. Overflødig vann må tørkes bort fra gulvet. Det vil si at vannet ikke må ligge på gulvet i mer enn 12 timer for at gulvet skal kunne anses som vannavstøtende.

Gulvet leveres med ti års garanti forutsatt at det legges på riktig måte i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke hvis det legges i offentlige miljøer.

Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 3516
Varemerke World of SPC