Vinylgulv Fargo Marble XL 4 mm World of SPC

ART.NR: 651910
Vinylgulvet Fargo Marble XL er et vannavstøtende klinkervinylgulv i XL-format fra World of SPC.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Vinylgulv Fargo Marble XL 4 mm World of SPC

Hvis vinylgulvet Fargo Marble XL 4 mm fra World of SPCs Town XL Collection legges på riktig måte, er det vannbestandig. Gulvet kommer i fin marmorimitasjon og gir en eksklusiv følelse i sitt store format da hver plate er 470x830 mm. Fargo Marble XL er et moderne og slitesterkt vinylgulv som også kan legges over vannbåren gulvvarme, forutsatt at maksimumstemperaturen ikke overstiger 27 °C. Gulvet passer perfekt i rom der man ønsker en urban og rolig stil, samtidig som treimitasjonen gir et stilrent inntrykk.

Fargo Marble XL legges raskt og enkelt takket være klikksystemet Innovation-Click. Kantene er lett faset på alle sider.

Slitelaget på gulvet er 0,3 mm. Gulvet er bruksklassifisert til nivå 32, noe som betyr at det er egnet for middels slitasje i både private hjem og offentlige miljøer.

Gulvet tåler bare vann hvis det legges på riktig måte. Overflødig vann må tørkes bort fra gulvet. Det vil si at vannet ikke må ligge på gulvet i mer enn 12 timer for at gulvet skal kunne anses som vannavstøtende. Vær oppmerksom på at gulvet ikke skal legges i rom med direkte vanneksponering til tross for at den er motstandsdyktig mot vann, for eksempel i dusjer osv.

Gulvet leveres med ti års garanti forutsatt at det legges på riktig måte i tråd med monteringsanvisningene. Garantiperioden gjelder ved legging i private hjem, altså ikke hvis det legges i offentlige miljøer.
Vis mer
Varemerke World of SPC
Leverandørens artikkelnummer 3578