Grunnisolasjon XPS 300

50x585x1185mm, BEWi Insulation Norway AS
Artikkelnummer: 16474
Vekt: 1.32
XPS er sterkt og kan med fordel støpes inn i grunnmursålen eller brukes som isolering i garasjeoppkjørsler eller lignende.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
76 95 kr /stk
stk
Grunnisolasjon XPS 300
XPS er sterkt og kan med fordel støpes inn i grunnmursålen eller brukes som isolering i garasjeoppkjørsler eller lignende. Platene har lav egenvekt, sterk bæreevne og er enkle å legge ut.

XPS

Den har høyere egenvekt enn EPS, tåler høyere trykkbelastninger og gir en vesentlig bedre beskyttelse mot fukt, spesielt for utvendig isolering. XPS brukes i konstruksjoner med høye krav til styrke, for eksempel til de deler av grunnmursålen som vil bli punktbelastet av bærende innervegger, åpne peiser eller lignende. Den brukes også der det er høye krav til fuktbestandighet, som for eksempel utvendig isolasjon på kjellervegg, telesikring (markisolasjon på utsiden av bygninger).

Lambdaverdi

Noe av det viktigste å kjenne til når det gjelder isolasjonsmaterialer er den såkalte lambdaverdien. Den angir isolasjonens varmeledningsevne, altså hvor god den er til å isolere mot kulde. Jo lavere lambdaverdien er, desto dårligere er varmeledningsevnen – og dermed bedre isolasjonsegenskaper.
Last ned mer informasjon
Raske fakta
Trykkfasthet (kPa) 300