Bad

Bad fra Byggmax er raskt, enkelt og billig. Badet er en viktig del av huset, her både begynner og avslutter man dagen. Det er dermed en fordel at man trives på baderommet. Man har mange muligheter når det kommer til oppussing, og hos oss skal det finnes noe for enhver smak.

 

Badet ditt og akkurat slik du ønsker det

Byggmax tilbyr en rekke ulike produkter innen kategorien bad. Både gulv- og baderomsfliser, dusj og wc samt mye mer. Gulvvarme er for mange en selvfølge å ha på badet. Å gå rundt på et behagelig og oppvarmet gulv er deilig. Hos oss finner du det som trengs for å få varme i gulvet; ulike typer gulvvarmeplater og varmegulv. Baderomsmøbler og baderomsinnredning har vi også et stort utvalg av. Skap til både vask og oppbevaring, i ulike farger og utforminger samt ulike typer speil. Dusjkabinett i flere varianter, og om du ikke ønsker et helt dusjkabinett har vi også dusjvegger eller dusjhjørner. Her er det altså muligheter for mange unike og personlige kombinasjoner som kan bidra til å forme ditt bad akkurat slik du vil ha det.

 

Mye kan gjøres selv

Når man skal fornye badet, eventuelt bygge nytt, er det mye man kan gjøre selv, bortsett fra å bestemme hvordan det skal se ut. Mange tror for eksempel at det å montere WC/toalett kun er for erfarne eller profesjonelle, men det er det altså ikke. Dette kan man gjøre selv, og en bruksanvisning med steg-for-steg forklaringer følger med alle våre toaletter. Vi har både vegghengte og frittstående toaletter, og i tillegg ulike spyleknapper. Hvis du vil installere et badekar så får vi til det og! Man har mange valgmuligheter, og for deg som ønsker å gjøre det meste selv skal det absolutt være mulig å lage det perfekte bad helt på egenhånd.

 

Baderom og hjemmespa

Det er noe spesielt med det man har laget selv, og det samme gjelder nok med et bad man selv har stått for. Den største fordelen er vel at man selv kan bestemme sluttresultatet, og dermed være rimelig sikker på at man blir fornøyd. Sørg for god oppvarming gjennom varmekabler i gulvet, og god belysning enten i form av lamper eller spotter. Vi tilbyr det meste innenfor el- og belysning. Med en god dusj eller et badekar sammen med tente lys, er alt lagt til rette for et hjemmespa hvor man kan få et avbrekk fra hverdagen og nyte noen avslappende minutter eller timer.

 

Byggmax - Raskt, enkelt og billig

Hos Byggmax finner du alt som trengs til oppussing og innredning av bad og baderom. Du handler hos oss ved å bestille her på hjemmesiden eller ved å besøke vårt nærmeste utsalgssted. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle!

728 Produkter

 1. Tetti Våtromsplate 12 mm
  12x600x2440mm
  Tetti Våtromsplate 12 mm
  Pris fra
  169   kr /stk
 2. Proff Fug Adda 5kg
  Finnes i flere farger
  Proff Fug Adda 5kg
  Pris fra
  199   kr /stk
 3. Membran / fuktsperre inne Adda
  15 kg
  Membran / fuktsperre inne Adda
  Pris fra
  45 93 kr /stk
 4. Avfallskurv 466 Habo
  305 mm
  Avfallskurv 466 Habo
  149   kr /stk

728 Produkter