Bad

Badet er en viktig del av huset, her både begynner og avslutter man dagen. Det er dermed en fordel at man trives på baderommet. Man har mange muligheter når det kommer til oppussing, og hos oss skal det finnes noe for enhver smak.

 

Badet ditt og akkurat slik du ønsker det

Byggmax tilbyr en rekke ulike produkter innen kategorien bad. Både gulv- og baderomsfliser, dusj, blandere og wc samt mye mer. Gulvvarme er for mange en selvfølge å ha på badet. Å gå rundt på et behagelig og oppvarmet gulv er deilig. Hos oss finner du det som trengs for å få varme i gulvet; ulike typer gulvvarmeplater og varmegulv. Baderomsmøbler og baderomsinnredning har vi også et stort utvalg av. Skap til både vask og oppbevaring, i ulike farger og utforminger samt ulike typer speil. Dusjkabinett i flere varianter, og om du ikke ønsker et helt dusjkabinett har vi også dusjvegger eller dusjhjørner. Her er det altså muligheter for mange unike og personlige kombinasjoner som kan bidra til å forme ditt bad akkurat slik du vil ha det.

 

Mye kan gjøres selv

Når man skal fornye badet, eventuelt bygge nytt, er det mye man kan gjøre selv, bortsett fra å bestemme hvordan det skal se ut. Mange tror for eksempel at det å montere WC/toalett kun er for erfarne eller profesjonelle, men det er det altså ikke. Dette kan man gjøre selv, og en bruksanvisning med steg-for-steg forklaringer følger med alle våre toaletter. Vi har både vegghengte og frittstående toaletter, og i tillegg ulike spyleknapper. Vi har også alt du trenger til avløp inne, for eksempel rør, muffer, vannlås og grenrør til kobling av diverse rør. Hvis du vil installere et badekar så får vi til det og! Man har mange valgmuligheter, og for deg som ønsker å gjøre det meste selv skal det absolutt være mulig å lage det perfekte bad helt på egenhånd.

 

Baderom og hjemmespa

Det er noe spesielt med det man har laget selv, og det samme gjelder nok med et bad man selv har stått for. Den største fordelen er vel at man selv kan bestemme sluttresultatet, og dermed være rimelig sikker på at man blir fornøyd. Sørg for god oppvarming gjennom varmekabler i gulvet, og god belysning enten i form av lamper eller spotter. Vi tilbyr det meste innenfor el- og belysning. Med en god dusj eller et badekar sammen med tente lys, er alt lagt til rette for et hjemmespa hvor man kan få et avbrekk fra hverdagen og nyte noen avslappende minutter eller timer.

 

Byggmax - Raskt, enkelt og billig

Hos Byggmax finner du alt som trengs til oppussing og innredning av bad og baderom. Du handler hos oss ved å bestille her på hjemmesiden eller ved å besøke vårt nærmeste utsalgssted. Hos oss er det raskt, enkelt og billig å handle!

Vis mer
Filter

711 Resultater

Sorter etter
Cersanit
Passer til Malmö servant med benkeplate til høyre. Servant inngår ikke. D:47 B:80 H:44cm. Leveres ferdigmontert.
0  kr /kpl
porselen, 665 x 355 x 775, delt trykknapp, 3/6 liter
fra 799  kr /stk
12x600x2440mm
fra 199  kr /stk
Adda
Lim for montering av flis, mosaikk, limtegl, dekorstein, marmor og skifer på gulv og vegg. Inne og ute.
fra 199  kr /stk
Finnes i flere lengder
Finnes i flere størrelser
Glasbetong
Grå, molndekor, 190x190x80mm
Adda
15 kg
fra 729  kr /stk
Right Price Tiles
Svart, 0,75 m2/pkt
249 90  kr /m2
gummi
fra 48 95  kr /stk
Finnes i flere lengder
999  kr /stk
75/1000
fra 89 95  kr /stk
Adda
10 kg
fra 599  kr /stk
Cersanit
UTGÅENDE
399  kr /m2
22 x 60 x 122cm for vegghengt toalett
799  kr /stk
Habo
Justerbar lengde 700-1200 mm
249  kr /stk
Habo
Skjult feste, børstet
219  kr /stk
Cersanit
UTGÅENDE
149  kr /m2
Seves
Finnes i flere utførelser
Hafsen
Finnes i flere farger
2 899  kr /stk
Polypropylen
fra 129  kr /stk
Right Price Tiles
Hvit, 15x15cm
29 95  kr /stk
150x150mm, hvit, firkantlås inkl nøkkel
fra 149  kr /stk