Baderomsmøbler

Baderomsmøbler fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Baderomsskap, servanter og speil er noe av det vi tilbyr. Fargevalgene er fra det klassiske til det mer moderne. Uansett valg er du garantert kvalitet.

Vi har produktene - Du har evnene

Det er lite som slår et bad du har planlagt og satt opp selv. Benytt gjerne vår byggeplanlegger før du bestiller, den forenkler prosessen for deg. Legg inn mål på rommet og eventuelle dører og vinduer. Planleggeren gir deg et forslag på baderomsmøbler, kostnader og annet du trenger til monteringen. Produktene våre kommer med monteringsanvisning og dermed er det enkelt for deg å sette dem opp. Ha i mente at et godt baderom også bør ha både et speil og riktig belysning for å gi det riktige inntrykket. Du er velkommen til å ta kontakt med oss for gode råd og tips.

Byggmax lar deg velge selv

Det er viktig for oss at du får baderomsmøbler som passer deg og ditt behov. Derfor kan du velge enkeltstående produkter hos oss. Kvaliteten er utmerket og vedlikeholdet enkelt. Det holder lenge med en vanlig vask og fjerning av skitt og støv. En skal også ta høyde for at baderom ofte er fuktige på grunn av bruk av dusj, vaskemaskin og tørketrommel. Ønsker du å unngå mugg eller andre fuktskader bør du installere en baderomsvifte som trekker ut fukt. Du finner flere typer her hos oss, også med sensorer og timer-innstilling. Et enkelt grep for et helsefremmende bad er noe du tjener på i mange år fremover.

Baderomsmøbler av høy kvalitet hos Byggmax

Baderomsmøbler til gunstige priser og av utmerket kvalitet. Er du i tvil om hva du trenger - kontakt oss, vi hjelper deg.

Vis mer
Filter

9 Results

Sorter etter
Baderomsskap Malmö
Cersanit
Passer til Malmö servant med benkeplate til høyre. Servant inngår ikke. D:47 B:80 H:44cm. Leveres ferdigmontert.
fra 0  kr /kpl
Speilklammer 300 Habo
Habo
Består av 2 faste og 2 fjærende klammer, ment for speil med 6 mm floatglass
94 95  kr /st
Speilholder 400 Habo
Habo
Ment for 4 mm glass
30 95  kr /st
Baderomsskap Nano
Cersanit
MDF, 12,5x48x29cm, inkl håndtak - Utgående
299  kr /st
Speil Nano
Cersanit
Inngår i Nano-serien for ekstra små rom. Hvit, 41x82cm
99  kr /st
Veggskap Xantia 1000
Cersanit
Hvit MDF, høyglans, B:30, H:100, D35cm
999  kr /st
VASK IFÖ CERA 2322 57 CM
Inkludert brakett for veggmontering
fra 799  kr /stk
Dør till veggskap Nano
Cersanit
Finnes i flere farger
199  kr /st
Speilklammer 300 Habo
Habo
Rustfritt
54 95  kr /st