Blandare

Hos Byggmax finner du ett stort utvalg av servantarmatur i forskjellig design og prisklasser. Sortimentet er assortert og inneholder både billigmerker og merker med god design og høy kvalitet.

Nytt liv, helt enkelt – Skift ut blandebatteriene!

Hva kan du gjøre med et kjøkken eller bad av eldre dato, som er slitt og gammelt med kraner som drypper, og som du ikke har økonomi til å pusse opp? Det er ikke så mye som skal til for å skape gode forandringer. Du kan raskt og enkelt bytte ut blandebatteriene. Det kan være kjekt å få moderne, energieffektive kraner som sparer penger. Hos Byggmax kjøper du dusjbatteri og blandebatteri komplett med monteringsanvisning. Det er enkelt å skifte ut dine gamle blandebatterier, og samtidig kan du spare penger på å gjøre det selv. Hos Byggmax står vi til rådighet hvis du trenger hjelp, og du finner stort utvalg i armaturer til badet.

Det er enkelt å installere blandebatterier selv

Dagens hus og leiligheter inneholder et stort sortiment av blandebatterier. Ettersom årene går, og ved daglig bruk og slitasje av armaturene, kreves det noe vedlikehold. Du må skifte pakning og strålesamler når de lekker og spruter. Ofte ønsker du et nytt, fordi kranen har blitt for utslitt og uøkonomisk. De nye servant -og kjøkkenkraner har blitt oppgradert med QuickClean, en forbedring som gjør at renholdet blir lettere. Dagens armaturer, som selges hos Byggmax, har dusjsystem med vann- og energibesparende teknikker. De bruker opp mot 60 prosent mindre vann enn de gamle armaturene. Det gjør at kostnadene til energi går ned, og du får batteriene nesten gratis ved det du sparer her. Hos Byggmax hjelper vi deg gjerne med nytt blandebatteri.

Få fart på vannstrømmen med blandebatteri fra Byggmax

Kjøp blandebatteri fra Byggmax. Armaturen får du nesten gratis ved å montere den selv, og ved å kjøpe dagens modell med vann- og energibesparende teknikker.

Vis mer
Filter

12 Resultater

Sorter etter
For vegg, varmt og kaldt vann
fra 599  kr /stk
Krom, pop-up bunnventil
fra 399  kr /stk
Grohe
Dusjsystem med termostat
fra 4 099  kr /stk
Grohe
fra 1 395  kr /stk
Grohe 150 C/C
fra 1 999  kr /stk
Grohe 150 C/C
fra 1 695  kr /stk
Grohe
Med løfteventil, EcoJoy, SilkMove
fra 749  kr /stk
Grohe
Ettgrepsarmatur
fra 995  kr /stk
Grohe
For servanter med overløpsavløp
fra 189  kr /stk
Grohe
fra 899  kr /stk
Grohe
Uten løfteventil
fra 799  kr /stk
Grohe
Med løfteventil, Silkmove
fra 1 099  kr /stk