Dusj

En dusj kan bli så mye mer enn et nødvendig onde på baderommet. I sortimentet vårt har vi dusjer som blir en del av interiøret og bidrar til en stilig helhet. I denne kategorien finner du ulike dusjvegger, dusjarmaturer og alt annet du trenger for et komfortabelt baderom med praktiske løsninger.

Dusjvegg eller dusjkabinett?

Om du skal installere et dusjhjørne eller dusjkabinett avhenger dette av smak, men også hvordan rommet ser ut. Dusjkabinettet gir stor frihet, ettersom det er nærmest uavhengig av sluk og våtromsbelegg. Kabinettet kan til og med plasseres foran vinduer og elementer. Hvis du har et trangt bad, derimot, kan dusjvegger være et godt valg. Mange kan skyves innover, og plassert i et hjørne du får en dusj som knapt tar opp noen plass i det hele tatt når den ikke er i bruk. For en dusjvegg må det være tilstrekkelig gulvfall, spesielt hvis dusjhjørnet er uten sokkel. På Byggmax finner du både kabinetter og vegger til dusjrommet. For deg som ønsker å installere dusjen i en nisje, finnes det skyvedører som du enkelt kan montere.

Montere selv eller ikke?

I denne kategorien finner du moderne hodedusjer, dusjhåndtak med fem ulike strålefunksjoner, dusjstang med såpekopper og andre praktiske løsninger. Her finnes det produkter fra blant annet merkevarene Gustavsberg, Ifö og FM Mattson. Det som gjelder generelt når du skal innrede våtrom, er at det er viktig å få installert kloakk, strøm og vannavrenning på riktig måte. Dette gjelder for installasjoner både i vaskerom og bad. Hvis du ikke har nødvendig kunnskap for å installere og montere selv, bør du overlate dette til en fagperson. Gjør det du kan, og få deretter hjelp til å installere dusj eller armatur.

Bygge utedusj

Bygg din egen utedusj ved hjelp av den trinnvise veiledningen Bygg en utedusj fra Byggmax. Med en egen utedusj i hagen er du klar for neste hetebølge og kan kjøle deg ned når det enn måtte passe, uten bekymring. Mange i dag har allerede enten svømmebasseng, boblebad eller badstue – hva er vel da bedre enn å komplettere med en utedusj?

Alt for en god dusj hos Byggmax

Er det på tide å få en ny dusj? Hos Byggmax finner du alt du trenger. Du får dusjkabinetter, dusjvegger, armaturer og baderomsmøbler til en god pris.

Vis mer
Filter

37 Resultater

Sorter etter
155 mm takstrålehode, hånddusj med tre funksjoner, 995 mm dusjstang, justerbare veggholdere, dvs.
300  kr
100  kr
Grohe
249  kr
69 95  kr
Hafsen
Krom
1 199  kr
Grohe
199  kr
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 2 999  kr
Glasfix Duschdörrar
Finnes i flere størrelser
Fra 4 799  kr
Beslagsboden
299  kr
Grohe
499  kr
Hafsen
Finnes i flere utførelser
Fra 2 999  kr
Glasfix Duschdörrar
Finnes i flere størrelser
Fra 8 099  kr
129  kr
170  kr
50  kr
Grohe
4 099  kr
75  kr
Glasfix Duschdörrar
15 599  kr
Beslagsboden
479  kr
99 95  kr
Glasfix Duschdörrar
3 999  kr
Svedbergs
160 cc, Svedbergs
9 995  kr
99 95  kr