Badstubenk och panel

Badstubenk og panel fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Trenger du en ny benk i badstua? Hva med å bygge den selv av panel? Du kan også kjøpe en ferdig benk fra Byggmax.

Badstubenk med ryggstøtte
En badstubenk kan man enkelt bygge selv, eller man kan kjøpe en ferdig benk hos Byggmax. En badstue er et fantastisk sted for avslapning og ro. Ikke bare hjelper det på såre muskler, men man føler seg også klarere i hodet etterpå. Men det er viktig å ha utstyret i orden, og noe av det aller viktigste er å sitte godt. Det er derfor vel verdt å investere i en ny benk hvis den gamle er ukomfortabel. Du kan velge en benk med eller uten ryggstøtte, men sliter du ofte med ryggplager, kan det selvsagt være lurt å gå til innkjøp av en benk med støtte til ryggen.

Bygge badstubenk selv?
Hva slags treverk man ønsker til sin nye badstubenk velger man selv blant Byggmaxs store utvalg. Mange velger for eksempel osp siden dette er et treslag som både ser fint ut og holder seg bra over lang tid. Det er også lett å vedlikeholde. Badstubenken og gulvet vaskes helst med mild grønnsåpe, og man kan med fordel påføre et strøk badstuolje på benken i tillegg. Men kanskje badstuen trenger nye ventilasjonslanger i samme slengen? Da kan du helt enkelt kjøpe disse samtidig som du kjøper din nye benk. Byggmax har alt du trenger til badstuen, slik at du kan få kjøpt alt på ett sted!

Innred badstuen med kvalitetsprodukter fra Byggmax!
Trenger du en ny badstubenk? Denne finner du hos Byggmax til en rimelig penge, og god service får du med på kjøpet.

48 Produkter

 1. Hjørnemodul
  Or
  Hjørnemodul
  2269   kr /stk
 2. Ryggstøtte
  Standard, or, 1,55m
  Ryggstøtte
  1019   kr /stk

48 Produkter