Badstudører

Badstudører fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du vurdert å skaffe en glassdør til badstua? De fleste velger tradisjonelle tredører, men glassdører er i ferd med å bli et populært alternativ.

Bytte badstudører? Enklere enn du tror!

Badstudører fra Byggmax er overraskende enkle å installere selv. Er det på tide å bytte ut den gamle badstudøra på hytta? Kanskje med en ny dør i gran eller furu? Eller en i glass? Hos Byggmax finner du dører til både nye og gamle badstuer, og de er alle enkle å installere på egenhånd. Alle instruksjonene du trenger kommer med produktpakningen og er enkle å forstå. Du kan selvsagt også spørre våre ansatte om råd til installering når du er i butikken. V har ansatte som er fagpersoner, og de er der for å hjelpe deg. Å bytte dør på badstua har aldri vært enklere!

Sett opp din egen badstue selv

Å gjøre ting selv gir en mestringsfølelse det er vanskelig å slå. Uansett om det er å installere en ny garasjeport eller nye badstudører, så er det mye morsommere når man gjør det selv enn om man setter det ut på anbud. Noen jobber må man selvsagt ha fagpersonen til å gjøre, men det er overraskende mye man kan gjøre selv. En bonus er at den gode følelsen vil komme tilbake hver gang man ser på hva man har fått til, for eksempel hver gang man kjører inn i garasjen med den nye porten, eller svetter i badstua med nye dører.

Badstudører i flere utførelser finner du hos Byggmax

Hos Byggmax finner du et stort utvalg av badstudører i forskjellige materialer, av høy kvalitet og til en god pris. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte døren.

4 Produkter

 1. Badstudør Trend
  7x20
  -22% Tom 14/02
  Badstudør Trend
  Org. pris 2309   kr Du sparer 507   kr Ekstrapris 1801   kr /stk
 2. Badstudør Gran med Glass
  7x19, 8x20
  -22% Tom 14/02
  Badstudør Gran med Glass
  Org. pris 5749   kr Du sparer 1264   kr Ekstrapris 4484   kr /stk
 3. Badstudør Gran
  7x19, 8x20
  -22% Tom 14/02
  Badstudør Gran
  Org. pris 5209   kr Du sparer 1145   kr Ekstrapris 4063   kr /stk

4 Produkter