Badstutilbehør

Badstutilbehør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. En badstu kan være fantastisk både i hjemmet og på hytta. For å bedre opplevelsen anbefaler vi likevel at du går til anskaffelse av forskjellig tilbehør, blant annet en gulvbeskytter med justerbare føtter.

Lag din egen badstue

Vi tilbyr produkter som gjør at du selv kan snekre sammen din egen badstue. Her kan du skape ditt eget fristed, som kan komme til nytte hver gang du ønsker fritid fra familien. Skru opp temperaturen til det maksimale av det du klarer, slik at ingen andre våger seg inn. Eller kos deg sammen med familien i litt lavere temperaturer. Vi har diverse badstutilbehør som vil gjøre opplevelsen enda bedre. Ved bruk av en badstubøtte kan du kaste vann på steinene, sånn at varmen holdes vedlike. Tar du også med deg et øsekar i tre, kan vi garantere at det ikke er mye vann som kommer til å gå til spille.

Lag din egen hule

For rask tilgang til vann, anbefaler vi at du installerer en servant i badstuen. Dette gjør at du raskt kan fylle opp bøtta og holde en behagelig temperatur i løpet av kalde norske vintre. Når du har fått på plass badstua, anbefaler vi at du gjør det meste ut av den og går til anskaffelse av mye badstutilbehør. I tillegg til bøtten og øsekaret, kan du også kjøpe skyveventil, badstutermometer og badstustein. Spesielt sistnevnte er viktig for at det skal bli godt og varmt inne i det nye krypinnet ditt. Et termometer gjør at du også kan følge med på temperaturutviklingen.

Alt tilbehør til din badstu kjøper du billig hos Byggmax

Badstutilbehør skaffer du deg her på Byggmax. Fiks og innred badstuen din selv, og gjør den om til et hjem i hjemmet.

Vis mer
Filter

15 Resultater

Sorter etter
SaunaSweden
379  kr
SaunaSweden
209  kr
SaunaSweden
Osp, med rist, 375x141x21mm, åpning: 145x87 mm
419  kr
SaunaSweden
1 059  kr
SaunaSweden
249  kr
SaunaSweden
2 709  kr
SaunaSweden
2 399  kr
SaunaSweden
269  kr
SaunaSweden
319  kr
SaunaSweden
409  kr
SaunaSweden
409  kr
799  kr
Sawo
Aggregatbeskyttelse som passer til Sawo Aries hjørne.
1 185  kr
Sawo
Aggregatbeskyttelse som passer til Sawo Aries vegg
1 669  kr
Sawo
Aggregatbeskyttelse som passer til Sawo Aries premium
2 335  kr