BADSTUBELYSNING SAUNALED 12 SAUNA SWEDEN

LEDIFY SaunaLED Light Series er utviklet for å tåle ekstreme forhold – badstuvarme og fuktighet og utendørs når det er kaldt om vinteren.
ART.NR: 67420
LEDIFY SaunaLED Light Series er utviklet for å tåle ekstreme forhold – badstuvarme og fuktighet og utendørs når det er kaldt om vinteren.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

BADSTUBELYSNING SAUNALED 12 SAUNA SWEDEN

LEDIFY SaunaLED Light Series er utviklet for å tåle ekstreme forhold – badstuvarme og fuktighet og utendørs når det er kaldt om vinteren. Den opprinnelige bruken av serien er en finsk badstue.

I badstuen kan denne lysserien monteres i taket bak ryggstøtten, i veggen, under benkene eller på skinnen. For eksempel er en egnet plassering i taket eller bak ryggen.

Seks lamper / 2 m, slik at avstanden mellom de to lampene er 25–30 cm.

Lange kabler gjør denne serien ekstremt allsidig. Hver LED-armatur har sin egen 5 meter lange kabel med hurtigkobling. Ved behov kan totalt 10 meter kabel (2 x 5 m tilkoblingskabel) kobles til LED-lampen, slik at de kan installeres i store eller svært store rom.

På grunn av liten størrelse, svært lav temperatur og vakkert varmt 3000 K lys er LEDIFY SaunaLED-serien egnet for bruk i alle deler av hjemmet – i dusjen, i et glasskap, i veggstrukturen, i grillhytten, lekehus, båt, bil og lignende. SaunaLED-serien er egnet for bruk med solcellepaneler, siden spenningen er 12 V DC.

LEDIFY SaunaLED installeres raskt og enkelt av fagfolk. For hver lampe bores et Ø 12 mm monteringshull. Da dekker LED-lampene kantene i hullet. Hver armatur har en 15 cm lang kabel med en hurtigkobling koblet til en 5 m kabel med tilsvarende hurtigkobling. SaunaLED-seriens ledninger tåler +180 °C.

Kabler og brukervennlige hurtigkoblinger gjør at SaunaLED-lampen kan byttes etter mange års bruk hvis den blir ødelagt. (Byttes ved å dra den gamle LED-lampen ut av monteringshullet, dra ut kontakten til kablene, koble den nye LED-lampen til den gamle ledningen og montere den nye LED-lampen i monteringshullet igjen.)

Kablene i LED-lamper kan føres til badstuen, for eksempel bak veggene eller i taket, og er koblet til en 16-polet kontakt. Kontakten er IP20 og bør plasseres på et tørt sted, for eksempel bak veggkonstruksjonene. Fra kontakten er en 5 m kabel koblet til transformatoren med en DC-kontakt.

SaunaLED transformator er IP20 og bør plasseres i et tørt, vanlig rom, for eksempel i dusjrommet (fuktfritt) eller bak badstueveggen. Hvis transformatoren er installert på badstusiden, må den plasseres lavere enn 1 m. Transformatoren i badsturommet eller utendørs må bygges inn (beskyttet mot vann og fuktighet) for å oppnå IP44 eller IP67.

LEDIFY SaunaLED-lysserien dimmes på sekundærsiden (12 V).

OBS! Transformatoren som leveres med SaunaLED-serien, kan ikke dimmes fra den primære siden!

Bruk alltid elektriker til alle elektriske installasjoner!

  ul style="list-style-type: disc;"
   /ul
 • Spenning: 12 V DC
 • Strøm: 0,35 W / LED
 • Lysfarge: 3000 K varmhvit
 • Belysningsvinkel 22°
 • Kapslingsgrad IP44 (fuktig rom)
 • Størrelsen på monteringshullet 12 mm.
 • Transformator IP20 12 V 6 W
  • /ul

  Det er cirka 7 lumen per sauna-LED. Den er ganske sterk på grunn av vinkelen, som er 22 grader.

Vis mer
Varemerke SaunaSweden
Leverandørens artikkelnummer 101202