Dør til badstue Premium svart Thermory

Finnes i flere varianter
ART.NR: 68799993
Premium Black-dørens stilige, eksklusive utseende med sin vakre, svarte treramme og mørkfargede glass kompletteres perfekt av det ergonomiske håndtaket, som er laget av rustfritt stål på utsiden og tre på innsiden for å beskytte hendene dine mot badstuens varme.. . Dører med glass eller paneler til badstuer eller tørre rom. En flott badstue trenger en passende dør: solid og pålitelig.
Vis mer
Størrelse:
Glasstype:
Gångjärn:
Material:
Hengsling:
stk
stock
Lager i butikk Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Dør til badstue Premium svart Thermory

Premium Black-dørens stilige, eksklusive utseende med sin vakre, svarte treramme og mørkfargede glass kompletteres perfekt av det ergonomiske håndtaket, som er laget av rustfritt stål på utsiden og tre på innsiden for å beskytte hendene dine mot badstuens varme.

Dører med glass eller paneler til badstuer eller tørre rom
En flott badstue trenger en passende dør: solid og pålitelig. Vårt utvalg av dører gir deg mulighet til å velge den du liker. Fullt glass eller med paneler, ulike typer hengsler og håndtak eller til og med en med et nydelig rundt Sailor-vindu.

Thermory badstuedører
Thermorys treprodukter av topp kvalitet har vært på markedet i 25 år. I tillegg til badstuemateriell, prefabrikkerte elementer og tilbehør omfatter vårt produktsortiment et anerkjent utvalg av badstuedører. Både enkle, klassiske løsninger og mer moderne stiler er tilgjengelig som standard.

Osp er et løvfellende tre i pilfamilien, i ordenen Malpighiales. Det vokser over hele Europa og i det meste av Asia, samt i Nord-Afrika. Osp er et ideelt badstuemateriale fordi det ikke skiller ut harpiks, ikke lager flis og ikke blir for varmt. Den karakteristiske lyse fargen og den glatte strukturen gir den et attraktivt utseende og gjør den perfekt å male. Vi tilbyr en rekke innvendige badstuelementer i både naturlig og termisk modifisert osp.

  • Før du tar badstuen i bruk, anbefaler vi at du behandler dørens treflater med et middel som er beregnet på å beskytte treflater i badstuer.
  • . Kontroller regelmessig tilstanden til hengslene og låsebeslagene. Stram om nødvendig til hengselboltene eller juster låsen.
  • Unngå at det stadig renner vann på dørkarmen og at det blir for fuktig.
  • Rengjør dørglasset regelmessig med et glassrengjøringsmiddel. Unngå slipende rengjøringsmidler som kan skade glassoverflaten.


Vis mer
Varemerke Thermory