Benkebrett SHP Thermory

Finnes i flere varianter
ART.NR: 68798320
Thermory badstuematerialer gjør det enkelt for deg. Thermory har alt du trenger for å lage din egen badstue - et bredt utvalg av tresorter med ulike behandlingsalternativer og et bredt utvalg av profiler og panelstørrelser, fra smarte og smale til luksuriøst brede. Alt dette gir uendelige kombinasjonsmuligheter, slik at du får en badstue som er unikt designet for deg.
Vis mer
Lengde:
Bredd x Tjocklek:
Material:
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Benkebrett SHP Thermory

Thermory badstuematerialer gjør det enkelt for deg
Thermory har alt du trenger for å lage din egen badstue - et bredt utvalg av tresorter med ulike behandlingsalternativer og et bredt utvalg av profiler og panelstørrelser, fra smarte og smale til luksuriøst brede. Alt dette gir uendelige kombinasjonsmuligheter, slik at du får en badstue som er unikt designet for deg.
 • Et uslåelig utvalg av tresorter, profiler og overflatebehandlinger for badstuer.
 • Panelstørrelser som spenner fra smarte og smale til luksuriøst brede.
 • Du kan velge mellom ulike overflater, inkludert børstet, malt og mønstret, noe som gir uendelige designmuligheter.


Termisk modifisert trevirke er en av Thermorys styrker. Med eksklusiv, toppmoderne teknologi og mange års ekspertise vet Thermory nøyaktig hvordan de skal få frem det beste i treet.

Termisk modifisert trevirke er naturlig - egenskapene forbedres kun ved hjelp av varme og damp. Denne kjemikaliefrie prosessen resulterer i et miljøvennlig og estetisk tiltalende materiale som er betydelig mer holdbart og stabilt enn vanlig trevirke.
 • Thermowood-kledning er det mest pålitelige alternativet hvis du er ute etter et slitesterkt og formstabilt materiale.
 • Den høye temperaturen ved termisk modifisering endrer treets struktur, noe som forbedrer holdbarheten og motstandsdyktigheten mot værforhold betydelig.
 • Termisk modifisert trevirke er også mer dimensjonsstabilt på grunn av det lavere fuktighetsinnholdet.
 • Den termiske modifiseringsprosessen gir treet en herlig mørkere tone.
 • Det forbedrer også treets lyd- og varmeisolerende egenskaper.
 • Den ekstra stabiliteten til termisk modifisert trevirke gjør at malingen på kledningsplatene holder lenger og vedlikeholdsintervallet forlenges.


Under bruk
 • Kast bare vann på varmeapparatet, ikke på vegger eller benker.
 • Ikke bruk våte badedrakter i badstuen, da vann fra badetøyet kan skade benken.
 • For å holde benken frisk, anbefaler vi å bruke setetrekk - disse kan også gjøre det mer behagelig å sitte på benken når det er varmt.
 • Hold øye med varmesteinene, da de kan sprekke over tid - ved behov kan de skiftes ut eller det kan legges til flere steiner.


Etter hver bruk
 • Tørk av benkene med en ren, fuktig klut - ikke bruk rennende vann til å rengjøre dem, og pass på at det ikke samler seg overflødig vann på treflatene.
 • Bruk egnede rengjøringsmidler for benker og andre trekomponenter, og les bruksanvisningen først.
 • Etter at du har rengjort badstuen, må du la overflatene tørke og sørge for at rommet er godt ventilert - vi anbefaler å la ovnen stå på i minst en halv time med ventilasjonsåpningen åpen og dør og vinduer lukket.
 • Løft om mulig opp benkene slik at de tørker bedre.


Osp er et løvfellende tre i pilfamilien, i ordenen Malpighiales. Det vokser over hele Europa og i det meste av Asia, samt i Nord-Afrika. Osp er et ideelt badstuemateriale fordi det ikke skiller ut harpiks, ikke lager flis og ikke blir for varmt. Den karakteristiske lyse fargen og den glatte strukturen gir den et attraktivt utseende og gjør den perfekt å male. Vi tilbyr en rekke innvendige badstuelementer i både naturlig og termisk modifisert osp.

Or, også kjent som svartor, er et flerårig løvfellende tre i bjørkefamilien i ordenen Fagales. Det finnes i det meste av Europa, Sørvest-Asia og Nord-Afrika. Takket være den rødlige fargen og den behagelige teksturen er or populært som innredningsmateriale i badstuer. Or er hardfør og vannavvisende, og det blir ikke overopphetet. Vi bruker or til å produsere en rekke ulike materialer og produkter til badstuer, med termisk modifisert og børstet overflatebehandling.

Radiata-furu er et bartre i furufamilien, i Pinales-ordenen. Den vokser i det vestlige Nord-Amerika, New Zealand, Australia, Sør-Afrika, Chile og deler av Europa. Radiata-furuens raske vekst og utmerkede kvalitet gjør den til en av de mest dyrkede bartrærne. Treet har ingen synlige kvister og skiller ikke ut harpiks, splintrer ikke og blir ikke overopphetet, noe som gjør det velegnet til badstuebenker. Brede planker, børsting for å få frem det naturlige mønsteret og den mørkere fargen fra varmebehandlingen gir et ekstra preg av luksus.

Magnolia, også kjent som tulipantreet, tilhører magnoliafamilien i Magnoliales-ordenen. Den vokser hovedsakelig i sentrale og østlige deler av Nord-Amerika. Magnolia har en kremaktig, gyllen farge med mørkere partier og et karakteristisk mønster som har likhetstrekk med ask og radiata-furu. Sammen med den lave tettheten gjør dette den perfekt for badstuen. Brede bord og den mørke fargen som oppnås ved termisk modifisering gir en luksuriøs og eksklusiv finish.

Gran, eller europeisk gran, er et eviggrønt bartre av furufamilien i Pinales-ordenen. Den vokser i Nord-, Sentral- og Øst-Europa. Granens ved er nesten hvit, med en lett gulaktig undertone - det er en av de lyseste bartrærne. Gran brukes ofte som tømmer, og i badstuer foretrekkes gran som yttervegg. Vi kan også pusse treet for å fremheve det vakre, naturlige mønsteret ytterligere.

Vis mer
Varemerke Thermory