Dør- og veggdekor D400 127,5X14,7X5,9

127,5x14,7x5,9cm, polyuretan, hvit
Artikkelnummer: 662150
Vekt: 1
D400 er en dekordetalj som i klassisk arkitektur kalles fronton. Den plasseres som øvre del av dørkarmen eller over dørkarmen for å forsterke og forskjønne inntrykket av en døråpning eller en arkade.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
1125   kr /stk
stk
Dør- og veggdekor D400 127,5X14,7X5,9
Tidligere var det profesjonelle håndverkere som produserte og monterte gipsstukkaturer. I dag er det mye enklere. Moderne stukkaturlister av polyuretanplast monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med taket eller veggen. Listene leveres i en lang rekke utforminger med design fra ulike tidsepoker. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
D400 er en dekordetalj som i klassisk arkitektur kalles fronton. Den plasseres som øvre del av dørkarmen eller over dørkarmen for å forsterke og forskjønne inntrykket av en døråpning eller en arkade. Denne type fronton brukes ofte ved en inngangsdør til en hall eller lignende.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Polyuretan

Polyuretan er en støt- og vannbestandig plast med en fin overflate som kan males, og som fremhever de fine detaljene ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler. Overflaten bør males for full UV-bestandighet.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer D400
Varemerke Orac