Bod- & anneksdør

Bod- & anneksdør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Trenger du ny anneksdør? Da har du kommet til riktig sted! Byggmax har et stort utvalg av alle slags dører, til hyggelige priser.

Skal du isolere boden?

Noen ganger tenker man at det ikke er så farlig med boden, men avhengig av hva man oppbevarer der, kan det være lurt å investere i en god boddør. Isolerte boddører er absolutt en god idé i vinterlandet Norge. Da spesielt hvis man oppbevarer varer som ikke bør bli for kalde, eller for å unngå mugg og råte. Døren er lett å montere selv, bare husk å undersøk hvilket materiale veggen som døren skal festes i består av. Er det betong eller stein må du borre og sette inn plugger, i treverk bruker du vanlige karmskruer. Byggmax har det du trenger til varmeisolering av din bod - enten det er isolasjon, dampsperre eller ventiler til utlufting.

En fin boddør

Mange oppbevarer maling og andre varer som lukter i boden. Akkurat derfor er det viktig med en god boddør som holder lukten ute fra resten av huset. Er det en utendørsbod er det kanskje ikke så farlig om boddøren ser fin ut, men er boden inne i huset vil de fleste synes det er hyggelig med en dør av god kvalitet. Hos Byggmax finner du boddører som du helt enkelt kan installere selv, og du kan male dem i en farge som står i stil med resten av huset. Hvis boddøren din begynner å bli slitt, bør du vurdere å bytte den ut allerede i dag.

Hos Byggmax finner du boddør av god kvalitet til en lav pris

Skal du kjøpe en ny boddør? Da er Byggmax stedet for det. Med et stort utvalg og gode priser, vil du garantert finne det du leter etter hos Byggmax.

Vis mer
Filter

18 Resultater

Sorter etter
CN Snickerier
Fra 1 895  kr
CN Snickerier
Fra 2 495  kr
CN Snickerier
Fra 2 995  kr
Jabo
Finnes i flere utførelser
Fra 3 995  kr
Vibostugan
5 739  kr
Jabo
299  kr
Vibostugan
6 209  kr
Jabo
Finnes i flere utførelser
Fra 5 195  kr
Jabo
Finnes i flere utførelser
Fra 5 495  kr
Jabo
7 295  kr
Jabo
6 395  kr
Jabo
Finnes i flere utførelser
Fra 4 995  kr
Jabo
8 795  kr