Innerdør

Innerdør fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby deg alle typer dører. Velg mellom de mer elegante med glass, enkle furudører, hvitmalte, eller hva med en ny dør til vindfang?

Frisk opp interiøret

Dører velger man ofte utfra hvilken stil man har i boligen. Har man en eldre bolig vil for eksempel en ny furudør friske opp, samtidig som man kan få bedre isolasjon mellom forskjellige rom. Bygger du en ny bolig kan du la dørene være utgangspunktet for den stilen du vil lage innvendig. Å sette inn en innerdør gjør du med letthet på egen hånd. Det første du gjør er å få underlaget beint, bruk vater. Sett inn karmen, og deretter regulerer du eventuelle skjevheter med kiler under dørterskelen. Selve dørkarmen skrur du fast med karmskruer. Ikke fest disse helt før du igjen har vatret døren. Spør oss gjerne om tips eller råd for montering.

Helhetlig stil i hele boligen

Det gir en helhet i boligen om alle dørene er i samme stil. Forskjellige rom krever forskjellige dører, men vi anbefaler at de har samme farge og stil. Vi tilbyr innerdør i forskjellige stiler, men fra samme produsent. Dermed har du muligheten til å kunne tilpasse døren til hvert enkelt rom. Ta en titt på våre elegante dører med vinduer til stuen, dør med speil til soverommet og såvidere. Vedlikeholdet er enkelt, vask av døren og karmene av og til med en fuktig klut og et mildt vaskemiddel. Skulle du få skader på maling/lakk bør det utbedres med en gang.

Billig innerdør til alle rom finner du hos Byggmax

Innerdør fra Byggmax gir deg et elegant interiør. Ta en titt på utvalget vårt, og trenger du tips? Vi hjelper deg!

26 Produkter

26 Produkter