DECKLIGHT TERRA LIGHTSON

3000K, 0.5W, LED
Artikkelnummer: 293801
Vekt: 0.3
Denne litt større decklighten fungerer fint til forskjellige innfellinger. Ved å bruke den på en treterrasse eller steinheller gir du utemiljøet ditt et luksuriøst preg.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
1-3 hverdager
Klikk & hent
Fra
179   kr /stk
G
stk
DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
Denne litt større decklighten fungerer fint til forskjellige innfellinger. Ved å bruke den på en treterrasse eller steinheller gir du utemiljøet ditt et luksuriøst preg. Hvis du har trappetrinn som trenger å markeres for å unngå snubling, er Terra også en god lampe for dette. På en brygge eller langs en gangsti kan du skape en herlig, myk lysstrøm samtidig som lyset leder deg dit du skal.

Terra er fremstilt i helstøpt, polert aluminium og har et mattslipt glass som gir det varmhvite lyset et behagelig skinn.

Garden Plug & Play fra LightsOn

Et fleksibelt og rimelig 12-voltsystem (trygg svakstrøm) for hagen din, som du selv enkelt installerer og senere kan bygge videre på, opptil 70 meter om du vil. Lampene har varmt lys og skandinavisk design, tilpasset for vårt klima her oppe i nord.

Ikke glem transformator

Husk å velge en transformator som passer det samlede antallet watt på lampene dine. For optimal levetid anbefaler vi deg å ikke belaste transformatoren med mer enn 85 % av makskapasiteten.

Gjør det enklere!

Legg til en lyssensor som automatisk slår på belysningen om kvelden.

Spesifikasjoner

12 volt AC
0,5 watt LED (integrert lyskilde)
25 lumen
IP65
Smal spredning (15°)
Varmhvitt lys (3000 °K)

Aluminium, mattslipt glass
Ø 59 mm diameter (hulltaging Ø 50 mm)
100 cm kabel
Raske fakta
Varemerke LightsOn