Designgulv Ceramico Slim Eik Hvit 4mm

Vinylgulv, PVC-fri, 4x203x1290, 2,618 m2/pkt. Vannbestandig.
ART.NR: 139407
Designgulv Eik Ceramico Slim Hvit 4mm er et fint og lyst vinylgulv som passer i de fleste rom.
Vis mer
Fra
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Designgulv Ceramico Slim Eik Hvit 4mm

Designgulv Eik Ceramico Slim Hvit 4mm er et fint og lyst vinylgulv som passer i de fleste rom. Kjernen i gulvet er av såkalt ceramin, et økologisk materiale av mineraler, for en mer miljøvennlig bruk. Gulvet er lyddempende, vanntett og dessuten 100 % gjenvinnbart.

Ceramico Slim er den nye generasjonen av designgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Gulvene fra denne kolleksjonen er ikke bare helt økologiske og fri for PVC og klor, men også laget av tre fra utelukkende bærekraftig skogbruk. Grunnlaget i gulvene utgjøres av tre der ubehandlede trefibre kapsles inn med en polymer og deretter presses sammen til den nyutviklede kjernen kalt Composite Solid Fibreboard (CSF). Kjernen i CSF bidrar til at lydvolumet relativt sett blir lavere ved bruk av et Ceramico-gulv, samtidig som gulvet blir varmere å gå på enn et vanlig laminatgulv. Ceramico-kolleksjonen er temperaturbestandig og dessuten 100 % vanntett, noe som gjør at gulvene også kan brukes i fuktige rom som kjøkken og bad. Det er også verdt å tenke på at alle gulvene i Ceramico-kolleksjonen er fullstendig gjenvinnbare.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med EasyConnect

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet EasyConnect. EasyConnect er et klikksystem som gjør det enklere å legge gulvet, og det gir en elegant tekstur og overflate. Det går raskt å legge gulvet, og man får et stabilt gulv som tåler både fukt og varme.

Garanti

Gulvet har 25 års garantitid gitt korrekt montering og fulgt monteringsanvisning. Garantiperioden gjelder for installasjon i hjemmemiljøer. Vannbåren gulvvarme kan legges under gulvet gitt komplement av riktig overflate. MERK: elektrisk gulvvarme må ikke legges under gulvet.
Vis mer
Varemerke Ceramico Slim