Designgulv Industrial Grey 4 mm

Vinylgulv, PVC-fri, 4x310x638 mm, 2,768 m2/pk, vannbestandig.
ART.NR: 139418
Designgulv Industrial Grey er et fliseinspirert, PVC-fritt og 100 % resirkulerbart vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen.
Vis mer
stk
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
Søk etter postnummer

Designgulv Industrial Grey 4 mm

Designgulv Industrial Grey er et fliseinspirert, PVC-fritt og 100 % resirkulerbart vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Gulvene fra denne kolleksjon er ikke bare helt økologiske og frie for PVC samt klor, men også laget av tre fra utelukkende bærekraftig skogbruk.

Fundamentet i gulvene utgjøres av tre der ubehandlede trefibre kapsles inn med en polymer og deretter komprimeres sammen til en nyutviklet kjerne kalt Composite Solid Fibreboard (CSF). Kjernen av CSF bidrar til høy lydabsorpsjon, samtidig som gulvet blir varmere å gå på sammenlignet med for eksempel et vanlig laminatgulv.

Industrial Grey er temperaturbestandig og 100 % vanntett, noe som gjør at gulvet også kan legges i rom som utsettes for fukt, så lenge det legges korrekt i henhold til monteringsanvisningene. Gulvet bør ikke legges utendørs eller i rom der gulvet risikerer å eksponeres for vann kontinuerlig, dvs. at det ikke må ligge igjen vann på gulvet, men at det må tørkes bort.

Slitestyrke

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør det svært motstandsdyktig mot slitasje i de mest besøkte rommene i huset så vel som offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med EasyConnect

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet EasyConnect. EasyConnect er et klikk-system som gjør det lettere å legge gulvet, og som gir en elegant tekstur og overflate. Det går raskt å legge gulvet, og du får et stabilt gulv som tåler både fuktighet og varme.

Garanti

Gulvet har 15 års garantitid gitt korrekt montering og fulgt monteringsanvisning. Garantiperioden gjelder for installasjon i hjemmemiljøer. Vannbåren gulvvarme kan legges under gulvet gitt komplement av riktig overflate. MERK: Elektrisk gulvvarme kan påføres under gulvet så lenge det ikke overstiger 29 grader.
Vis mer
Varemerke Ceramico Slim