Designgulv Ceramico Slim Essential Prezza 4,5mm

Vinylgulv, PVC-fri, 4,5x310x638mm, 2,373m2/pkt. Vanntett.
Artikkelnummer: 651783
Vekt: 15.92
Designgulv Ceramico Slim Essential Prezza 4,5 mm er et fliseinspirert, PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
299   kr /m2
st
Designgulv Ceramico Slim Essential Prezza 4,5mm
Designgulv Ceramico Slim Essential Prezza 4,5 mm er et fliseinspirert, PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Kjernen i gulvet er av såkalt ceramin, et økologisk materiale av mineraler, for en mer miljøvennlig bruk. Gulvet er lyddempende, vanntett og dessuten 100 % gjenvinnbart.

Ceramico Slim er den nye generasjonen av designgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Gulvene fra denne kolleksjonen er ikke bare helt økologiske og fri for PVC og klor, men også laget av tre fra utelukkende bærekraftig skogbruk. Grunnlaget i gulvene utgjøres av tre der ubehandlede trefibre kapsles inn med en polymer og deretter presses sammen till den nyutviklede kjernen kalt Composite Solid Fibreboard (CSF). Kjernen i CSF bidrar til at lydvolumet relativt sett blir lavere ved bruk av et Ceramico-gulv, samtidig som gulvet blir varmere å gå på enn et vanlig laminatgulv. Ceramico-kolleksjonen er temperaturbestandig og dessuten 100 % vanntett, noe som gjør at gulvene også kan brukes i fuktige rom som kjøkken og bad. Det er også verdt å tenke på at alle gulvene i Ceramico-kolleksjonen er fullstendig gjenvinnbare.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 48262
Varemerke Ceramico Slim