Designgulv Ceramico Slim Universal Positano 4mm

Vinylgulv, PVC-fri, 4,5x203x1290mm, 2,62m2/pkt. Vanntett.
Artikkelnummer: 651780
Vekt: 15.65
Designgulv Ceramico Slim Universal Positano 4 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
299   kr /m2
stk
Designgulv Ceramico Slim Universal Positano 4mm
Designgulv Ceramico Slim Universal Positano 4 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Kjernen i gulvet er av såkalt ceramin, et økologisk materiale av mineraler, for en mer miljøvennlig bruk. Gulvet er lyddempende, vanntett og dessuten 100 % gjenvinnbart.

Ceramico Slim er den nye generasjonen av designgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Gulvene fra denne kolleksjonen er ikke bare helt økologiske og fri for PVC og klor, men også laget av tre fra utelukkende bærekraftig skogbruk. Grunnlaget i gulvene utgjøres av tre der ubehandlede trefibre kapsles inn med en polymer og deretter presses sammen till den nyutviklede kjernen kalt Composite Solid Fibreboard (CSF). Kjernen i CSF bidrar til at lydvolumet relativt sett blir lavere ved bruk av et Ceramico-gulv, samtidig som gulvet blir varmere å gå på enn et vanlig laminatgulv. Ceramico-kolleksjonen er temperaturbestandig og dessuten 100 % vanntett, noe som gjør at gulvene også kan brukes i fuktige rom som kjøkken og bad. Det er også verdt å tenke på at alle gulvene i Ceramico-kolleksjonen er fullstendig gjenvinnbare.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med EasyConnect

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet EasyConnect. EasyConnect er et klikksystem som gjør det enklere å legge gulvet, og det gir en elegant tekstur og overflate. Det går raskt å legge gulvet, og man får et stabilt gulv som tåler både fukt og varme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 51099
Varemerke Ceramico Slim