Designgulv NEO 2.0 Fliser

ART.NR: 139406
25% rabatt siden Byggmax feirer 25 år f.o.m. 2018-08-24! Rabatten er allerede trukket fra.
Vi reserverer oss for eventuelle utsolgte varer da tilbudet kun gjelder lagerført gulv i butikk.


Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Designgulv NEO 2.0 Fliser

NEO er en ny generasjon gulv som innehar de fantastiske egenskapene i materialene vinyl og laminat. Kombinasjonen gir deg et gulv som tåler vann, er robust og til og med miljøvennlig. NEO både ser og kjennes ut som et laminatgulv, og finnes i både tre- eller steinimitasjon der begge variantene er slående like ekte vare. Kjernen består av CSF, et nytt materiale som muliggjør et helt økologisk gulv!

Dette vinylgulvet har et vakkert mønster som minner om fliser av marmor. Denne mellomgrå nyansen er lett å matche og gir liv til rommet. Gulvet kan legges i både lettere kommersielle miljøer og i de fleste rom i hjemmet: hall, kjøkken, stue, soverom og ganger. Fungerer også fint på et gjestetoalett som ikke er våtrom.

Tåler vann og er miljøvennlig

Gulvplatene er laget av et komposittmateriale som består av polypropylen og trefibre som gjør at de ikke kan svelle. Materialet regnes som biomateriale og er temperaturbestandig og 100 % gjenvinnbart. Gulvet er helt uten PVC, klor, formaldehyd, mykemidler og tungmetaller. Motstandsdyktig mot UV-lys på grunn av sin overflatebehandling med fire lag Sealtec som også gjør at gulvflaten blir sklisikker og kjennes varm mot foten. Den lave vekten minsker utslipp under transport.

Enkelt å legg

Gulvet er svært enkelt å montere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opp til tre ganger raskere å montere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også gir beskyttelse mot fuktgjennomtrenging. Gulvet er tynt og kan til og med skjæres med en teppekniv. Ettersom gulvet er tynt er det viktig at underlaget er helt slett. Gulvet legges med et spesielt underlagsfoam av XPS som gjør gulvet mer stille en konvensjonelle laminatgulv. Fungerer godt sammen med gulvvarme og går utmerket an å bruke som nytt gulv oppå eksisterende gulv.

Mange fordeler

- Lett å kappe og legge
- Slitesterkt
- Tåler vann
- Miljøvennlig
- Mykt
- Lett å vedlikeholde
Vis mer