Designgulv Neo 2.0 Prime Kitchen 4,5mm

4,5x310x621, 2,373 m2/pk, AC4/32, klickgulv Megaloc
Artikkelnummer: 651712
Vekt: 15.5
Designgulv NEO 2.0 Prime Kitchen 4,5 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
339   kr /m2
stk
Designgulv Neo 2.0 Prime Kitchen 4,5mm
Designgulv NEO 2.0 Prime Kitchen 4,5 mm er et PVC-fritt og miljøvennlig vinylgulv fra den tyske gulvprodusenten Classen. Kjernen i gulvet er av såkalt ceramin, et økologisk materiale av mineraler, for en mer miljøvennlig bruk. Gulvet er lyddempende, vanntett og dessuten 100 % gjenvinnbart. Dessuten har gulvet AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Varemerke Classen