Dyrke i pallekarm | ByggmaxDyrke i pallekarm | Byggmax

Dyrke i en pallekarm er perfekt for nybegynnere 

Å dyrke i pallekrager er enkelt, du slipper å grave og jorda blir varmere slik at du kan begynne å dyrke tidligere i sesongen.

Det er lett å dyrke i en pallekarm. Du trenger ikke å grave og jorda blir varmere, slik at du kan begynne å dyrke tidligere i sesongen. Hos Byggmax finner du mange ulike modeller og størrelser. Hvorfor ikke male pallekarmen i en annen farge eller matche huset? Hvis du maler i en mørk farge, blir jorda varmet opp og vekstene vil stortrives. Vekstene er soltilbedere, så pallekarmen bør stå der solen når hele dagen. Med et minidrivhus gir du et ekstra puff til grønnsakene og blomstene dine, og du beskytter dem mot sterk vind og kraftig regn. I tillegg sørger du for å holde jordbærene for deg selv, da ingen hjort eller fugler kommer til for å spise dem.

Dyrke i pallekarm | ByggmaxDyrke i pallekarm | Byggmax

Pallekarmer – inspirasjon til hagen din

Det finns olika sätt att arrangera pallkragar på. Tack vare att de finns i olika storlekar kan du grunda med en stor och sen bygga på höjden med en eller flera mindre pallkragar. Testa dig fram genom att leka med olika nivåer. Utnyttja den extra höjden till att odla grödor som behöver extra djup. Ett annat sätt att arrangera dina pallkragar på, är att rama in altanen med dem. Antingen sätter du pallkragarna efter kanten i en höjd, eller för en mer lekfull känsla, bygg upp vissa delar med några extra pallkragar på höjden. Eftersom du själv monterar ihop pallkragarna med hjälp av en sprint i varje hörn kan du bygga ihop flera pallkragar, kanske i form av en åttahörning eller en båt?

Inspireras av våra guider-steg-för-steg