Øvrige el

Øvrige el fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Byggmax har et variert utvalg av produktkategorier som tilsammen skaper et hjem. Derfor tilbyr vi også et stort utvalg av varer som skal gi deg trygghet, deriblant brannvarsler og detektor.

Sette opp en ny vegglampe?

Mange av oss vil pusse opp litt og har bestemt at vi skal sette opp en ny vegglampe. Da kommer fort spørsmålet; er det noen elektriske ledninger i veggen? I så tilfelle, hvor er de? For å løse dette problemet kan du kjøpe en detektor hos oss som finner ut hvor i veggen trestendere, elektriske ledninger og metall befinner seg. Det er greit å vite hvor slikt sitter før du bestemmer deg for å pusse opp en vegg. I tillegg har vi brannvarslere i vår kategori for øvrige el. Alt du trenger for å sette opp brannvarslere er en skrutrekker. Bare husk at det er lurt å sette dem opp i en rimelig avstand fra åpen peis eller kjøkkenkomfyr.

Du trenger ikke plantegningene for huset ditt

Vil du slå ut en vegg og montere en ny ytterdør? Med en detektor fra Byggmax trenger du ikke å skaffe til veie plantegningene før du bestemmer deg for å pusse opp. Den er selvkalibrerende og enkel å bruke. Skal du kanskje kjøpe en ny ringeklokke til ytterdøren? Du finner et utvalg av ringeklokker i kategorien dørtilbehør. Vi har mange elektriske artikler, deriblant øvrige el. Med et sett med optiske røykvarslere fra Byggmax kan du føle deg ekstra trygg. Batterier følger med, og har en levetid på to år. Det kan være lurt å teste røykvarslere innimellom for å være sikker på at de fungerer.

Gjør boligen din tryggere med øvrige el produkter

Vi har flere elektriske artikler i vårt sortiment på øvrige el på Byggmax. Vi har gunstige priser, og vi hjelper deg med å realisere boligdrømmen med tips og råd.

Vis mer
Filter

38 Resultater

Sorter etter
54 95  kr
75  kr
Malmbergs
32A, IP44
1 679  kr
24 95  kr
16 95  kr
24 95  kr
16 95  kr
32 95  kr
32 95  kr
62 95  kr
72 95  kr
16 95  kr
KWB
Reagerer på trestendere, metall og strøm.
Fra 149  kr
Malmbergs
Hvit
269  kr
Malmbergs
Hvit
849  kr
Malmbergs
Hvit, Mesh 4.2
339  kr
Malmbergs
Hvit
339  kr
Malmbergs
Hvit
129  kr
Malmbergs
Svart
209  kr
Malmbergs
Svart
129  kr
Malmbergs
Svart
819  kr