Innendørs belysning

Hos oss på Byggmax finner du et stort utvalg av innendørsbelysning til gode priser. Forvandle hjemmet ditt med stilige, fantasifulle og stemningsfulle lamper til alle rommene dine. Med små midler kan du få store resultater.

Lys opp og skap atmosfære i hjemmet

Å ha mange lyskilder er viktig i våre nordiske hjem - spesielt i lange vintermåneder når mangel på sollys stadig gjør seg gjeldende. Det er mange forskjellige måter å skape både praktisk og stemningsfull belysning i hjemmet. Med riktig innendørsbelysning i de riktige rommene kan du også få best mulig utnyttelse ut av rommet. Sterke lysrør passer godt over vasken på badet eller over en kjøkkenbenk, mens små og stilige spotlights kan brukes til å skape stemning i hjørner og tak i gangen. Installer diskrete plafonder i stuen eller soverommet slik at du har mulighet for sterkt lys, men suppler deretter med mindre innendørs lamper med en varm glød som gjør rommene dine koselige og hyggelige.

Skap uventede lyskilder

Innendørs belysning kan brukes på mange måter i hjemmet ditt. Det er delvis dekorativt med stilige lamper og en fin lysstrøm, men selvfølgelig må belysningen også være funksjonell. Du kan installere innendørs belysning i mange forskjellige former for å passe inn i hjemmet ditt. Lys opp malerier og bilder med lister av LED-lys og LED-belysning innendørs, eller plasser små spotlights i bokhyllen, bak TV-en eller i stikkontakter. Koble til en dimmer og juster lysstyrken slik at du alltid har en behagelig glød. Hos oss på Byggmax finner du alle former for installasjonsmateriell som gjør det enkelt å designe dine egne løsninger til en bedre pris. Gjør det personlig på egen hånd!

Kjøp innendørsbelysning fra Byggmax

Kjøp alle former for innendørsbelysning fra oss på Byggmax. Vi har enkle og stilige løsninger med mye inspirasjon til bedre priser!

Vis mer
Filter

12 Resultater

Sorter etter
69 95  kr
Malmbergs
769  kr
150  kr
Malmbergs
1 149  kr
100  kr
Brilliant
495  kr
60  kr
400  kr
A
Malmbergs
199  kr
A
150  kr
Konstsmide
Finnes i flere farger
Fra 919  kr
Konstsmide
Finnes i flere størrelser
Fra 899  kr