Eluttak

Eluttak fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Med eluttak fra Byggmax kan du enkelt montere vegguttak på dine eksisterende strømkilder. Vi har et godt utvalg til stikkontakter, antenner og hurtigtilkobling av høyttalere.

Du kan enkelt fornye dine gamle vegguttak

Det å fornye ditt gamle lampestøpsel er enklere enn du tror. I tillegg er det mange penger å spare på å gjøre det selv. Slå av strømmen i sikringsboksen og gi beskjed til resten av husholdningen om at du jobber med strømmen. Skru fast stikkontakten og behold litt lengde på ledningen med riktig dimensjon. Før du kobler kabelen må du avmantle den. Avisoler med nok lengde slik at du har nok kabel å jobbe med når du kobler jording (blå ledning) på "N" og brun på "L". Tilpass dekselet med en utsparingstang og skru godt fast. Koble dermed på vernene, L på L og N på N. Til slutt kobles jordingen på jordingsrekkeklemmen på ditt eluttak.

Stilrene vegguttak montert på egenhånd

Du kan spare mye penger på å ha noen elektriske ferdigheter i hjemmet. Selv om elektrikeren må gjennomføre diverse detaljer, trenger du ikke lengre hyre fagfolk til å koble ditt eluttak hvilket du faktisk kan gjennomføre selv. Få et komplett-vaskerom med sprutsikkert kapslet lokk. Det er berøringssikkert og barnesikkert, perfekt for småbarnsfamilien i en travel hverdag. Koble vegguttakene selv og tenk litt lengre frem i tid. Skal du omkoble vegguttaket senere kan det være lurt å avisolere litt mer enn du trenger inni boksen. Husk at ingen ledninger bør stikke ut av dekselet når du skrur det fast på veggen. Komplementer med et stilrent deksel i forskjellige farger, og en dekkramme loddrett eller vannrett.

Hos Byggmax finner du alt du trenger innen eluttak

Med byggekunnskap og gunstige priser er du lovet en hyggelig handel hos Byggmax. Få varene levert raskt hjem og monter ditt eluttak når du trenger det.

104 Produkter

 1. GRENUTTAK 3-VEIS 0.5M 3G2.5
  0,5 m
  GRENUTTAK 3-VEIS 0.5M 3G2.5
  Pris fra
  99   kr /stk
 2. Vegguttak
  På vegg, 4v, med jord
  Vegguttak
  Pris fra
  89 95 kr /stk
 3. Vegguttak
  Innfelt, jordet 1V
  Vegguttak
  Pris fra
  39 95 kr /stk
 4. Vegguttak
  M/lokk, 2-veis, IP44
  Vegguttak
  Pris fra
  69 95 kr /stk
 5. Støpsel
  Jordet, gummi
  Støpsel
  Pris fra
  14 95 kr /stk

104 Produkter