VELKOMMEN TIL VÅR NYE BYGGMAXBUTIK I ELVERUM

Vi åpner dørene til enda en Byggmaxbutikk. Oppussingssesongen er reddet og dine byggedrømmer kan snart bli virkelighet. Kom inn og planlegg dine prosjekt.

Byggmax idé er enkel: vi vil gi deg byggevarer til veldig god kvalitet, og til veldig god pris. Er du hobbysnekker eller proff? Det spiller ingen rolle – hos oss får alle samme lave pris.  Kjør enkelt inn i vår drive-in og last selv bilen med de byggevarer du vil ha. Som støtte finner du informasjon og instruksjon som hjelper deg å velge riktig. 

På åpningsdagen 29/3
Åpner vi kl 10.00

Ordinære åpningstider:
Man-fre: 07-18
Lørdag: 09-15

 

Vi ses i Torolf Storsveens veg 19!

 

Tjenare platschef

Jørn Anzjø fra Lofoten er en engasjert gutt som liker butikkdrift og drømmer om å bygge en vinterhage. Nå er han ny butikksjef i Byggmax sin splitter nye butikk i Elverum og han ser fram mot de nye utfordringene som venter.

– Det skal bli veldig spennende å åpne en ny butikk i Elverum. Jeg tror våre kunder her ser fram til å få en egen Byggmax-butikk og dermed kortere vei til billige byggevarer, sier Jørn Anzjø.

Nå er åpningsdagen snart her og Jørn og gjengen hans står klare til å hjelpe byggesugne kunder.

– Jeg ser fram mot å møte våre kunder – om enn på noe større avstand enn vanlig. Det skal bli veldig kult å hjelpe hjemmefikserne i å lykkes med sine byggeprosjekt. Vi ses på åpningsdagen! sier Jørn Anzjø.