Fiskebensparkett Eik Bright Barlinek

Klikkgulv Crosslock, oljad, 0,65 m2/pk
Artikkelnummer: 650803
Vekt: 5.1
Fiskebensparkett Eik Bright er et vakkert eikegulv i en varm fargetone fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med naturlig olje.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
5-10 hverdager
Klikk & hent
599   kr /m2
stk
Fiskebensparkett Eik Bright Barlinek
Fiskebensparkett Eik Bright er et stilrent tregulv i klassisk fiskebensparkett, fra gulvprodusenten Barlinek. Gulvet er overflatebehandlet med naturlig olje og hvert enkelt parkettbord er børstet for å fremheve treets naturlige struktur. Eik Bright leveres med mikrofas på alle fire sider, som fremhever den elegante stilen.

Plankene fra Eik Bright behøver ikke å sorteres mellom A- og B-format, noe som ellers er vanlig når det gjelder fiskebensparkett. Plankene kan derfor legges fritt, uten å måtte tenke på hvilken type plank som legges. De klikkes sammen ved hjelp av klikksystem på både kort- og langsiden. Du behøver ikke bruke lim i tillegg. Målet på hver enkelt planke er 130 x 725 mm.

Garanti

Bright har 30 års garanti ved legging i hjemmemiljøer, under forutsetning av at leggingen er utført på korrekt måte, etter gjeldende instruksjoner. Gulvet er laget av 100 % tre og er en del av Barlineks miljøprogram der ett tre plantes for hver pakke gulv som selges.

Det kan legges gulvvarme under parketten, forutsatt at det er lagt et riktig gulvunderlag.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer BLC-DBE1-OX4-XXR-A14130-F
Varemerke Barlinek