Fliser Elementi Pearl 60x120

ART.NR: 6467260
En lysegrå glasert klinkerflis i porcellanato, med en slett, matt overflate som er behagelig for føttene. Elementi Pearl passer i alle rommene i boligen. Mål 59,5 x 120 cm.
Vis mer
pakke
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Fliser Elementi Pearl 60x120

Elementi Pearl er en lysegrå glasert klinkerflis i Porcellanato med slett, matt overflate. Klinkerflisen passer i hele huset. Hvorfor ikke knytte sammen flere rom, som gang/hall, kjøkken og stue via et felles gulv?

Med egenskaper som høy holdbarhetsgrad og god frostsikkerhet egner Elementi Pearl seg på steder med høy belastning – både inne og ute. Klinkerflisen kan med fordel brukes både på vegger og gulv.

Klinkerflisen er rektifisert (laserkuttet) slik at hver flis/plate er nøyaktig like stor og kan legges med smale fuger.

Gres Porcellanato

Klinkerfliser i såkalt Gres Porcellanato (også kalt granitkeramikk) brennes på temperaturer mellom 1000 og 1600 grader og har derfor svært lavt vannopptak. Porcellanatofliser som denne har på grunn av det harde materialet mange gode egenskaper, som stor slitestyrke, ripebestandighet og kjemikaliebestandighet.

Rektifiserte klinkerfliser

En rektifisert klinkerflis kalles også laserkuttet klinkerflis, som betyr at flisens mål er mer nøyaktige og presise enn hos vanlige klinkerfliser. Rektifiserte klinkerfliser kan med fordel legges med svært smale fuger.

Vedlikehold

Bruk rengjøringsmiddel for gulv eller klinkerfliser når du rengjør klinkerflisene.

Funksjoner:
  • Matt, slett overflate
  • Glasert
  • Klinkerfliser i Porcellanato
  • Rektangulær 59,5 x 120 cm
  • Vannabsorpsjon < 0,5 %
Bruksområde:
  • Klinkerfliser til innendørs og utendørs bruk
  • Klinkerfliser for vegg og gulv
NB! Ta alltid med rester/overskudd i mengdeberegningen. Vi anbefaler at du beregner minst 10 % rester/overskudd når du bestiller fliser og klinkerfliser.
Vis mer
Varemerke Right Price Tiles
Leverandørens artikkelnummer 101030579