Futura Selvrensende maling Butinox

Fargen kan blandes
ART.NR: 194654
Butinox Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.

Denne fargen er hvit, men kan blandes til ønsket farge i Byggmax-butikken.
Vis mer
Velg farge:
Glatt
Velg Farge
Velg Farge
Volum:

Customizable Options:

stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Futura Selvrensende maling Butinox

Butinox Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep. Butinox Futura Selvrensende danner en hydrofil malingsfilm som gjør at svertesopp og annen skitt har vanskeligere for å feste seg. Den selvrensende malingsfilmen gjør at vannet legger seg på veggen i større og jevnere dråper, som vasker med seg mer av skitten på vei ned veggen. Det blir rett og slett enklere for deg å holde husveggen ren.

Malingen har overlegen glans- og fargestabilitet som bevarer et nymalt utseende lengst. Smart Flow Technology sørger for å ta mer maling opp i penselen, slik at hvert dypp gir et lengre penselstrøk. Faktisk er forskjellen på hele 20 prosent. Det betyr færre turer i bøtta før veggen er ferdigmalt, og et raskere resultat. Den kremaktige konsistensen gjør også at malingen er lettere å påføre, gir mindre sig og mindre motstand i penselen. Du sparer tid og du sparer ryggen.

Brukerveiledning

Forarbeid Underlaget skal være rent, fast og tørt. Kledning som har stått ubehandlet lenger enn 3 uker, og gammel værslitt beis, dekkbeis eller maling, vaskes med BUTINOX Husvask og stålbørstes eller slipes med egnet redskap. Tidligere behandlet treverk rengjøres med BUTINOX Kraftvask. Løs maling/beis/dekkbeis og løse trefibre fjernes ved stålbørsting/skraping. Forbehandling Desinfiser med BUTINOX Sopp- og Algedreper. Grunning Nytt treverk skal behandles før eller umiddelbart etter oppsetting med BUTINOX Futura Grunning, påføres tynt på høvlede flater. Endeved/kuttflater må mettes ekstra godt. Bare flekker (oppstått etter stålbørsting/skraping) grunnes med BUTINOX Futura Grunning. Grunnet treverk og ferdiggrunnet kledning fra fabrikk skal etterbehandles innen 1 måned.

Vis mer
Varemerke Butinox
Last ned mer informasjon