Gressklippere 46 cm 60V Greenworks

46 cm, 8 cm
ART.NR: 687206568
GD60LM46SP er den pragmatiske gressklipperen som gjør arbeidet enklere. Denne selvgående maskinen på 46 cm med klippebredde, høydejustering og oppsamler (eller vil du heller bruke bioklipp?) er alt du trenger til den store plenen.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gressklippere 46 cm 60V Greenworks

GD60LM46SP er den pragmatiske gressklipperen som gjør arbeidet enklere. Denne selvgående maskinen på 46 cm med klippebredde, høydejustering og oppsamler (eller vil du heller bruke bioklipp?) er alt du trenger til den store plenen. LED-lys sørger for at du også ser når du klipper under trær og lignende.

Skal du klippe gress? Gjør det enkelt, raskt og problemfritt!
Tidligere var gressklipping en svett, tung og tidkrevende oppgave som de fleste utsatte til plenen lignet en jungel. Bensinen fra gressklipperen stinket, naboene klaget over støyen og de tunge maskinene krevde mye muskler for å dekke hele hagen. Med gressklippere fra Greenworks er det imidlertid en helt annen historie. Det har aldri vært enklere å fikse plenen! Hvis du helst ikke vil gjøre jobben i det hele tatt, tilbyr vi robotgressklippere, men vi har også manuelle gressklippere for deg som fortsatt liker å være alene i hagen. Fellesnevneren for alle våre modeller? De klipper stille og rolig med minimal innsats, noe som plutselig gjør hagearbeidet mye morsommere.

Klipp plenen perfekt med batteridrevne gressklippere.
Alle Greenworks gressklippere er batteridrevne. Så det eneste du trenger å tenke på før jobben er at batteriet er ladet, ellers er det bare å tute og kjøre. Men velger du en robot, trenger du ikke engang å tenke på det - alle våre robotgressklippere lader seg selv på ladestasjonen. Siden gressklipperne er batteridrevne, gjør du dessuten miljøet en liten tjeneste hver gang du klipper gresset, samtidig som du holder støynivået på et minimum. Du slipper å plage naboene eller å bruke ørepropper. Sett heller hodetelefonene i ørene og hør på musikk eller favorittpodcasten din mens du klipper.

Når bør du begynne å klippe gresset?
Årets første klipping bør gjøres om våren når gresset akkurat har begynt å vokse. Den siste klippingen bør deretter gjøres når veksten akkurat har stoppet, på senhøsten. Her er noen andre gode tips til hvordan du klipper plenen!
 • En god tommelfingerregel er å aldri klippe kortere enn 4 centimeter.
 • De delene av hagen som ligger i skygge, kan klippes litt høyere enn de solrike delene.
 • Det er mulig å klippe gresset når det er vått, men det beste resultatet oppnås når plenen er tørr. Velg derfor å klippe senere på dagen når plenen har tørket etter duggen!
 • Plenen blir jevnere og finere hvis du varierer klipperetningen.


Hvor ofte bør du klippe gresset?
For å oppnå en tett, frodig og sunn plen anbefales det å klippe ofte og lett. Høyt gress er generelt svært vanskelig å klippe, så når det vokser som mest i sommermånedene, bør du klippe omtrent hver fjerde dag. Greenworks batteridrevne gressklippere er laget for nettopp dette! Robotene klipper på egen hånd i henhold til dine instruksjoner, og skaper optimale forhold for å oppnå det perfekte hagearbeidet. Til gjengjeld er våre manuelle gressklippere så brukervennlige at du ikke har noe imot å ta en tur i hagen oftere!

Tekniske detaljer
 • Skjærebredde: 46 cm
 • Maksimal klippehøyde: 8 cm
 • Min klippehøyde: 2,5 cm
 • Motortype: Børsteløs
 • Systemspenning: 60V
 • Samlerens volum: 55 l
 • Vekt: 30,5 kg


Vis mer
Varemerke Greenworks