Gresstrimmer Batteri 36 V GT 4030 AL-KO

Finnes i flere modeller
ART.NR: 687276909
AL-KO GT 4030 Li-Ion i EnergyFlex-serien imponerer med perfekte klipperesultater i velkjent AL-KO-kvalitet. Den kraftige, batteridrevne hagetrimmeren er stillegående og utslippsfri, og utfører sine oppgaver i hagen.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gresstrimmer Batteri 36 V GT 4030 AL-KO

AL-KO GT 4030 Li-Ion i EnergyFlex-serien imponerer med perfekte klipperesultater i velkjent AL-KO-kvalitet. Den kraftige, batteridrevne hagetrimmeren er stillegående og utslippsfri, og utfører sine oppgaver i hagen. Den høye batteriytelsen i kombinasjon med stor klippebredde, svingbart trimmerhode, justerbart håndtak, teleskopskaft og justerbart håndtak gir utmerket funksjonalitet og ergonomi. En smart funksjon er frontkantbeskyttelsen, som reduserer ledningsforbruket. Med nesehjulet kan du enkelt plassere trimmeren på et annet ledd for å klippe vertikalt. Det følger med en ekstra trådspole som er plassert i braketten der den enkelt kan oppbevares. Du kan supplere denne maskinen med et batteribelte BBA 40 for å gjøre håndteringen enda enklere. Denne maskinen er en del av Energy flex-batteriserien, og med det samme 36 V, 4 eller 5 Ah-batteriet kan du velge å bruke det samme batteriet til en rekke andre hagemaskiner til ulike formål.

Tekniske data
Batteri: Litium-ion 36 V - 4 eller 5 Ah, Ladetid opptil: 4 Ah: 90 min, 5 Ah: 120 min, Arbeidsbredde: 30 cm, Wire: Nylontråd, Trådmating: Halvautomatisk, Håndtak: Justerbart i aluminium, Støttehåndtak: Ja, justerbart, Bærestropp: Nei, Vekt: uten batteri: ca. 2,4 kg, med batteri: ca. 3,9 kg. Kan suppleres med et batteribelte: Ja

Kraftig batteri power for hele hagen
Våre muskelbunter for den perfekt velstelte hagen Det store utvalget i batterifamilien AL-KO 36 V er det beste utgangspunktet for ambisiøse hobbygartnere som ser etter et bredt utvalg av maskiner med et kraftig batterisystem. Med fem gressklippere, en trimmer, en vertikalskjærer, en snøfreser, mange håndholdte maskiner og et multiverktøy med 4 forskjellige kroppsdeler, har batterifamilien AL-KO 36 V alt for hagen din. Din fordel: AAlle AL-KO 36 V maskiner drives av det samme batteri.

Hjertet i AL-KO 36 V-familien er det kraftige 36 V litium-ion-batteriet. Med en effekt på 144 Wh sørger det "lille" AL-KO 36 V-batteriet for trådløs og uanstrengt hagearbeid og en driftstid på opptil 120 minutter. Med det "store" batteriet med en effekt på 180 Wh kan du til og med jobbe opptil 140 minutter!

Velpleiet plenalle vinkler
Tiden da gartnere måtte klippe plenkantene på kne er forbi - nå kan det møysommelige arbeidet etter plenklippen gjøres enklere. Det står ikke lenger på eieren av hagen, men på selve klippeverktøyet. Den elektriske gresstrimmeren fra AL-KO kan håndtere nesten alle tomter og terreng. Med 3-trinns innstillingen på trimmerhodet kan du også nå vanskelig tilgjengelig steder som for eksempel under hagebenken. Med 180-graders rotasjon av trimmerhodet, kan man si at med ordene, fleksibilitetalle retninger, beskriver trimmeren fra AL-KO godt (avhengig av modell) Overhengende gresskanter kan dermed klippes meget presist. Og her trenger du kun en maskin – en gresstrimmer. Med beskyttelsesskjerm og et lite kjørehjul, kan du trimme helt trygt og kontrollert.

Uansett hva
For klippearbeid langs vegger, gjerder og andre hindringer - med trimmerhodet, er AL-KO gresstrimmere ideelt utstyrt for alt fint arbeid.

Trimming i alle stillinger
Med 3-trinns vinkeljustering på trimmerhodet er også svært vanskelig tilgjengelige områder som for eksempel under benker, lekende lett tilgjengelig (GTE 450/550, 18V GTLi).

Fleksibel i alle retninger
Med roterende trimmerhode som kan vris 180 grader, kan også overhengende plenkanter presisjonsklippes - for vakkert stelt plen helt utkanten (GTE 450/550, GTL i 18V). Man oppnår riktig lengde og arbeidsstillingen med trimmeren med teleskopskaftaluminium og det fleksible håndtaket, slik at trimmeren kan justeres enkelt og raskt.

Helt til kanten
Takket være plantebeskyttelsesbøyle og løpehjul kan du også under busker eller ved vegger og murer trimme helt nøyaktig og trygt, uten å forårsake skade.

Nyttige tips
Det er stederhver hage som en gressklipper ikke kan nå. Etter klipping er gresset langs kanten av plenen, på stier og rundt trær, busker og blomsterbed ennå ikke klippet til riktig lengde. Bruk en gresstrimmer for denne finjusteringen. Takket være det fleksible håndtaket kan trimmerne AL-KO justeres raskt og enkelt. De er veldig lette takket være en aluminiumsaksel som har god balanse. Den praktiske tippautomatiseringen gjør det enkelt å justere tråden. Et raskt trykk på gulvet med trimmerhodet er nok, og trimmeren er utstyrt med mer tråd og klar til bruk igjen. Den monterte kniven skjærer trimmerlinjen til riktig lengde. vihar ikke bare den perfekte plenentankene, men også dine behov. Derfor har viutviklet gresstrimmere med ergonomisk justerbare teleskopiske håndtak og håndtak. De er også utstyrt med en nylon trimmertråd og en kraftig motor for presis arbeid. Overbevis deg selv om det presise snittet og den høye arbeidskomforten til plentrimmerne våre, og la drømmen din om en perfekt trimmet plen gåoppfyllelse.
  • Kraftig der gressklippere når grensene
  • Det perfekte supplement til den velstelte hagen din helt til kanten
  • Med batteri, elektrisk motor eller bensinmotor
  • Nøyaktig og uanstrengt skjæringalle posisjoner
  • Praktisk, allsidig og individuelt tilpasset dine behov


All-round perfekt trimmet plen - takket være AL-KO gresstrimmer
Jo større og mer svingete hagen din er, jo vanskeligere blir det å nå alle gresstrå med gressklipperen. Men selv på små tomter er det områder rundt blomsterbed og trær eller under busker som er vanskelig tilgjengelige. En praktisk gresstrimmer fra AL-KO er det perfekte supplement til gressklipperen. Noen av enhetene AL-KO har et trimmerhode som kan vippes tre ganger, samt roteresvannrett og loddrett stilling, sånn klipper du gresset optimalt, selv på steder der andre enheter svikter (f.eks. under benker, veggfremspring eller mellom steiner). Gresstrimmerene AL-KO har en plantebeskyttelsesbrakett som beskytter planter, murer og vegger

Vis mer
Varemerke AL-KO