Gresstrimmer Elektrisk BC 1200 E AL-KO

4.1 kg
ART.NR: 687276798
Høy ytelse for raske resultater på større områder, men likevel enkel å bruke: AL-KO BC 1200 E overbeviser med perfekte klipperesultater i velprøvd AL-KO-kvalitet. Den kraftige elektriske trimmeren er stillegående og utslippsfri, og med en klippebredde på 35 cm utfører den sine oppgaver selv i større hager.
Vis mer
stk
delivery-truck
Kun online
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gresstrimmer Elektrisk BC 1200 E AL-KO

Høy ytelse for raske resultater på større områder, men likevel enkel å bruke: AL-KO BC 1200 E overbeviser med perfekte klipperesultater i velprøvd AL-KO-kvalitet. Den kraftige elektriske trimmeren er stillegående og utslippsfri, og med en klippebredde på 35 cm utfører den sine oppgaver selv i større hager. Den velbalanserte vekten, det justerbare ekstrahåndtaket og den praktiske halvautomatiske trådspolen som alltid gir optimal lengde på trimmertråden, sørger for sikker og enkel håndtering av gressklipperen. En annen fordel er det delte skaftet som forenkler oppbevaring og transport av maskinen. Leveres med skulderrem.

Tekniske data
Elektrisk motor, Trådmater: Halvautomatisk, Effekt 1 200 W, Dobbel nylontråd, Klippebredde: 35 cm tråd / 23 cm kniv, Vekt ca. 4,1 kg.

Velpleiet plenalle vinkler
Tiden da gartnere måtte klippe plenkantene på kne er forbi - nå kan det møysommelige arbeidet etter plenklippen gjøres enklere. Det står ikke lenger på eieren av hagen, men på selve klippeverktøyet. Den elektriske gresstrimmeren fra AL-KO kan håndtere nesten alle tomter og terreng. Med 3-trinns innstillingen på trimmerhodet kan du også nå vanskelig tilgjengelig steder som for eksempel under hagebenken. Med 180-graders rotasjon av trimmerhodet, kan man si at med ordene, fleksibilitetalle retninger, beskriver trimmeren fra AL-KO godt (avhengig av modell) Overhengende gresskanter kan dermed klippes meget presist. Og her trenger du kun en maskin – en gresstrimmer. Med beskyttelsesskjerm og et lite kjørehjul, kan du trimme helt trygt og kontrollert.

Uansett hva
For klippearbeid langs vegger, gjerder og andre hindringer - med trimmerhodet, er AL-KO gresstrimmere ideelt utstyrt for alt fint arbeid.

Trimming i alle stillinger
Med 3-trinns vinkeljustering på trimmerhodet er også svært vanskelig tilgjengelige områder som for eksempel under benker, lekende lett tilgjengelig (GTE 450/550, 18V GTLi).

Fleksibel i alle retninger
Med roterende trimmerhode som kan vris 180 grader, kan også overhengende plenkanter presisjonsklippes - for vakkert stelt plen helt utkanten (GTE 450/550, GTL i 18V). Man oppnår riktig lengde og arbeidsstillingen med trimmeren med teleskopskaftaluminium og det fleksible håndtaket, slik at trimmeren kan justeres enkelt og raskt.

Helt til kanten
Takket være plantebeskyttelsesbøyle og løpehjul kan du også under busker eller ved vegger og murer trimme helt nøyaktig og trygt, uten å forårsake skade.

Nyttige tips
Det er stederhver hage som en gressklipper ikke kan nå. Etter klipping er gresset langs kanten av plenen, på stier og rundt trær, busker og blomsterbed ennå ikke klippet til riktig lengde. Bruk en gresstrimmer for denne finjusteringen. Takket være det fleksible håndtaket kan trimmerne AL-KO justeres raskt og enkelt. De er veldig lette takket være en aluminiumsaksel som har god balanse. Den praktiske tippautomatiseringen gjør det enkelt å justere tråden. Et raskt trykk på gulvet med trimmerhodet er nok, og trimmeren er utstyrt med mer tråd og klar til bruk igjen. Den monterte kniven skjærer trimmerlinjen til riktig lengde. vihar ikke bare den perfekte plenentankene, men også dine behov. Derfor har viutviklet gresstrimmere med ergonomisk justerbare teleskopiske håndtak og håndtak. De er også utstyrt med en nylon trimmertråd og en kraftig motor for presis arbeid. Overbevis deg selv om det presise snittet og den høye arbeidskomforten til plentrimmerne våre, og la drømmen din om en perfekt trimmet plen gåoppfyllelse.
 • Kraftig der gressklippere når grensene
 • Det perfekte supplement til den velstelte hagen din helt til kanten
 • Med batteri, elektrisk motor eller bensinmotor
 • Nøyaktig og uanstrengt skjæringalle posisjoner
 • Praktisk, allsidig og individuelt tilpasset dine behov


All-round perfekt trimmet plen - takket være AL-KO gresstrimmer
Jo større og mer svingete hagen din er, jo vanskeligere blir det å nå alle gresstrå med gressklipperen. Men selv på små tomter er det områder rundt blomsterbed og trær eller under busker som er vanskelig tilgjengelige. En praktisk gresstrimmer fra AL-KO er det perfekte supplement til gressklipperen. Noen av enhetene AL-KO har et trimmerhode som kan vippes tre ganger, samt roteresvannrett og loddrett stilling, sånn klipper du gresset optimalt, selv på steder der andre enheter svikter (f.eks. under benker, veggfremspring eller mellom steiner). Gresstrimmerene AL-KO har en plantebeskyttelsesbrakett som beskytter planter, murer og vegger

Spesifikasjoner
 • Varemerke: AL-KO
 • Nettovekt (kg): 4.1 kg
 • Dimensjonslengde boks cm: 26.3 cm
 • Klippebredde kniv (cm): 23 cm
 • Trådfremføring: Tipp-automatik
 • Gjengediameter (mm): 2.5 mm
 • Gjengelengde (cm): 450 cm
 • Kjøretype: Elektrisk
 • Bruttovekt (kg): 6.78 kg
 • Garant. lydeffekt LwA [db(A)]: 96
 • Kategori: Premium
 • Justerbart håndtak: Nei
 • Delbart skaft: Ja
 • Akseldiameter (mm): 25 mm
 • Klippebredde tråd (cm): 35 cm


Vis mer
Varemerke AL-KO