Kundeservice

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundeservice

23966900
  • Prisløfte
  • Rask leveranse
  • Over 35 000 varer

Se lager og fraktkostnad

Norgeskart

Metallister

Metallister fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Lister i metall er mer enn bare en list. De har også en funksjon. Vi kan tilby deg overgangslist og andre lister av en utmerket kvalitet.

Pene overganger fikser du lett
I en bolig legger man forskjellig dekke på et gulv. Det kan være alt fra vinylbelegg til kostbar parkett. Har man da åpent mellom forskjellige rom får en skjøter mellom de forskjellige gulvene. Samtidig kan man få nivåforskjeller, men det fikses enkelt med en nivålist. Det er pent og gir mer struktur over hele gulvflaten. Metallister, som disse, kommer med skruene du behøver og du fester dem på en-to-tre. Har du ikke nivåforskjeller finner du flere flate lister (overgangslister) i utvalget vårt. Du velger materialer og farger utfra hva som passer hos deg. Har vi ikke en farge som passer? Bruk heller listen til å skape friske kontraster.

Lister for ethvert bruksområde
Det er ikke bare nivålister og overgangslister vi kan tilby deg. I vårt utvalg av lister finner du også trappelister. Frister ikke lister med "metall-look" kan du ta en titt på våre lister i imitert eik. Vi har alltid en løsning for deg, og til gunstige priser i tillegg. Det er ikke noe ekstra vedlikehold med lister. Her holder det med den ordinære gulvvasken. Har du andre småting, som skal festes rundt i boligen, har vi mange gode løsninger. Ta blant annet en kikk på spiker-og-skruer, eller kroker og øyne. Alt i samme utmerkede kvalitet som våre metallister.

Slitesterke og holdbare metallister kjøper du billig hos Byggmax
Metallister er pent og slitesterkt. Du kan selv feste dem uten problemer på få minutter. Lister til gunstige priser finner du hos oss.

Undergruppe
Filter (0 aktive filter)
Høyde (mm)
Type
Pris
Bredde (mm)
Lengde (mm)
Farge
Type produkt
Sorter etter:
Tilgjengelighet:

Pallepant
 
Pallepant betyr at du får igjen pallekostnaden når du leverer pallen tilbake til Byggmax.

Brytekostnad
 
Brytekostnad er den kostnaden vi tar i ekstra administrasjon når vi må dele en hel pall.