Tregulv & Parkett

Et massivt tregulv gir rommet en lun og hyggelig følelse. Hos Byggmax finner du tregulv i flere ulike typer og med forskjellige overflatebehandlinger. Det er opp til deg å velge etter eget hvor gulvet skal legges og hvem som skal bruke det. Bare ved å bytte ut gulvet kan du forandre og fornye hele rommet. Med de rette produktene kan rommet få en unik stil og karakter, samtidig som behandlingen gir en god beskyttelse mot slitasjen i årene som kommer. Se vårt store utvalg av gulv og kom igang med oppussningen nå!

Vakker parkett hos Byggmax

Det er ikke alltid enkelt å velge mellom typer tregulv. Velger du parkett har du et bredt utvalg å velge fra. Byggmax har mange slitesterke parkettgulv, med blant annet ulike stavbredder. Du kan olje, lakke eller vokse gulvet. Det kan også være lurt å tenke over hvilken parkett som passer best til akkurat det rommet du skal fornye, enten den skal legges i gang, stue eller på kjøkkenet. Både bruksområdet og hvordan du bruker akkurat det rommet spiller inn. Lek deg med fargene og finn din egen stil. Vil du ha et billigere tregulv er det smart å velge parkett fremfor et heltregulv.

Husk at det er viktig å oppbevare parketten innendørs i to til tre døgn i vanlig romtemperatur før du legger den.  

Det kan være gøy å legge gulvet selv

Parkett er enkelt å legge selv for deg som er amatør. Og tenk så herlig det er å vite at du har jobbet med gulvet og jobber frem et fint resultat! Du sparer også penger på å gjøre arbeidet selv, penger du kan bruke til resten av oppussingen. Å legge et tregulv er ikke så vanskelig som mange tror, pene parkettgulv kan de fleste legge på et par dager. Det er også mange som synes det er trivelig å kunne overflatebehandle tregulvet etterpå, med farge, såpe eller olje. Å jobbe fram sin helt egen stil. Husk at det er viktig å oppbevare parketten innendørs i to til tre døgn i vanlig romtemperatur før du legger den.