Gulvbestyttelsespapir 25m2

ART.NR: 17031
Ekstra sterkt og kraftig gulvbeskyttelse under bygging og renovering. Laget av væskekartong som er laget av nyfiber, noe som gjør den svært sterk og motstandsdyktig mot væsker.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvbestyttelsespapir 25m2

Ekstra sterkt og kraftig gulvbeskyttelse under bygging og renovering. Laget av væskekartong som er laget av nyfiber, noe som gjør den svært sterk og motstandsdyktig mot væsker. Gulvbeskyttelsen er diffusjonsåpen og kan brukes på de fleste underlag. Produktet er fri for plast og tar vare på både gulvet og miljøet.

Fordeler
Sterk og motstandsdyktig mot væsker
- Fri for plast
- Miljøvennlig
- Diffusjonsåpen
- 100% gjenvinnbar
- 225-275 gsm
- Laget av nyfiber
- Produsert i Sverige

Uplastet
Den er uplastet selv om pappen noen ganger kan ha en veldig hvit og blank overflate. Da har pappen kommet så langt i prosessen at den skal gå til trykk. Men av en eller annen grunn har den ikke blitt godkjent. Den hvite blanke siden er IKKE voks, men kaolin som har blitt polert for å bli god å trykke tekst/bilde på.

Vannavstøtende
Pappen er produsert av nyfiber og sammensetningen av papirmassen gjør pappen lignende et "GoreTex©" materiale. Den puster, men slipper ikke gjennom væske.

Montering
Trekk ut pappen slik at rullen/bøyen blir oppover, noe som gjør at den ligger mer stabilt mot underlaget. Legg pappen med noen cm overlapp og teip skjøtene. Vær forsiktig med å teipe direkte på lakkerte lister og gulv da limet kan løse opp lakken.

Klimapåvirkning

Ved å bruke en uplastet gulvbeskyttelsespapp reduserer man klimapåvirkningen med minst 45% sammenlignet med en plastbelagt. En plastbelagt gulvbeskyttelsespapp er vanntett, men slipper ikke gjennom fukt fra gulvet, noe som påvirker både treet, limet, sparkelen osv. som trenger å puste.
Vis mer