Gulvflis Damasco 30x60

UTGÅENDE
Artikkelnummer: 6751019
Vekt: 31.33
En beige klinkerflis i størrelsen 29,7x59,8 cm. Passer godt på bad, kjøkken, entré, offentlige miljøer samt grovkjøkken med høyere slitasje.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
149   kr /m2
stk
Gulvflis Damasco 30x60
En beige klinkerflis i størrelsen 29,7x59,8 cm. Passer godt på bad, kjøkken, entré, offentlige miljøer samt grovkjøkken med høyere slitasje . Denne klinkerflisen er frostsikker og kan derfor også brukes utendørs. Ettersom klinkerflis er et naturprodukt kan det være noe ulike fargenyanser mellom de ulike produksjonsrundene. Vær derfor nøye med å kontrollere batchnummeret på pakken.

Generell informasjon

Klinkerfliser består av en brent keramisk flis av leire. Den største forskjellen mellom klinkerflis og kakkel er at tettheten er mye høyere i klinkerflisen sammenlignet med kakkel. Det gjør at klinkerflisen har bedre holdbarhetsegenskaper samt større bestandighet mot ulike påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv. Vannabsorpsjon* ligger rundt 0,5-2%.

*Forholdet mellom vekten av den største mengden vann som et keramisk materiale under et visst trykk og en viss tid kan ta opp, og materialets vekt i tørr tilstand. Fuktkvoten angis i prosent.

Klinkerflis brukes fortrinnsvis som dekke for gulv, men fungerer også godt på vegg, terrassegulv, samt utvendige trapper. Den høye holdbarheten i klinkerflisen gjør at den kan sto i mot kulde/frost samt varme som for eksempel gulvvarme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 6751019
Varemerke Cersanit