Gulvflis Gres 30x30

plan, leire, 1.62 m2/pakke, tykkelse 7 mm, sklidempende R10, frostbestandig, vannabsorpsjon 0,1 %
Artikkelnummer: 06242
Vekt: 25.19
Denne gulvflisen gjør det mulig å ta opp flere komplementærfarger når du innreder med gulv og vegger som basis. Den grå gulvflisen er pakket i pakker a 18 fliser. Flisen er skli- og frostsikker, noe som gjør den godt egnet for bruk i trapper osv utendørs, samt i rom med høy slitasje.
Velg butikk for å se lagerstatus
Sendes innen
2-5 hverdager
Klikk & hent
Fra
64 95 kr /m2
stk
Gulvflis Gres 30x30
Denne klinkerflisen gjør det mulig for deg å sette opp flere komplementærfarger når du innreder med gulv og vegger som base. Den grå klinkerflisen kommer i pakker på 18 stk pr. forpakning. Denne flisen er full body, dvs. at den kan slites nesten helt ned og likevel beholde mønster og kulør.

Generell informasjon

Fliser består av en brent keramisk plate av leire. Den største forskjellen mellom vegg- og gulvfliser er at tettheten er høyere i gulvfliser enn i veggfliser. Det gjør at gulvfliser har en bedre holdbarhet, samt større motstand mot ulik påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv. Vannabsorbsjon* ligger på rundt 0,5-2 %.

*Forholdet mellom vekten av den største mengden vann som et keramisk materiale kan ta opp under et visst trykk og i løpet av en viss tid, og materialets vekt i tørr tilstand. Fuktkvoten angis i prosent.

Gulvflis/klinkerflis brukes fortrinnsvis for dekke av gulv, men fungerer også til bruk på vegger, terrassegulv samt utvendige trapper. Den høye holdbarheten til gulvflisen gjør at den står godt i mot kulde og frost, samt varme som eksempelvis gulvvarme.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 06242