Gulvflis Tanami 30x60

antrasitt grå, 1,60 m2/pakke - Utgående
ART.NR: 06248
En robust og elegant rektangulær klinkerflis i slitasjeklasse 3. Den antrasittfargede klinkerflisen selges i pakker på 9 stk.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvflis Tanami 30x60

En robust og elegant rektangulær klinkerflis i slitasjeklasse 3. Den antrasittfargede klinkerflisen selges i pakker på 9 stk.

Klinkerfliser består av en brent keramisk flis av leire. Den største forskjellen mellom klinkerflis og kakkelflis er at tettheten er betydelig høyere i klinkerflisen enn i kakkelflisen. Det gjør at klinkerflisen har bedre styrkeegenskaper og større motstandsevne mot ulike påvirkninger som slitasje, frost, kjemikalier osv.

Husk å kontrollere batch-nummeret på pakken i butikken, fordi fargenyanser kan komme til å avvike noe mellom ulike batcher.

Klinkerfliser kan brukes både på vegger og gulv, men dette gjelder ikke for kakkel. Når du beregner forbruket til oppussingen av badet ditt er det fornuftig å beregne et 10 % tillegg på det du har målt opp for å være sikker på at du har nok.

Slitasjeklasse

Slitestyrke måles på en skala mellom 2 og 5, og nedenfor følger en beskrivelse av hver klasse:

Klasse 2 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.

Klasse 3 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med middels slitasje, eksempelvis i baderom, kjøkken stue, entré og på terrasse.

Klasse 4 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom, osv.

Klasse 5 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse

Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på klinkerflisen.
Vis mer