Gulvfliser

svart, 1,44m2
ART.NR: 061110
Vis mer
pakke
stock
Lager i butikk Velg butikk
Velg butikk for å se lagerstatus
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

Gulvfliser

Klinkerfliser for vegg og gulv i slitesterkt materiale. Passer godt i våtrom og utendørs bruk, fortrinnsvis til trapper og avsatser siden overflaten er både sklisikker og frostsikker. Flisene består av en brent keramisk plate av leire. Den største forskjellen mellom kakkel og klinkerfliser er at tettheten er høyere i klinkerflisen sammenlignet med kakkel. Det gjør at klinkerflisen har bedre holdbarhetsegenskaper samt større bestandighet mot ulike påvirkning som slitasje, frost, kjemikalier osv. Klinkerfliser går an å bruke både på vegger og gulv, noe som ikke gjelder ikke for kakkel. Når du beregner forbruk for ditt baderomsprosjekt er det smart å legge på 10 % ekstra på forbruket for å være sikker på at det er nok.

Slitestyrkeklasse


Slitestyrke måles på en skala mellom 2 og 5, og nedenfor følger en beskrivelse av hver klasse:
Klasse 2 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med lav slitasje, eksempelvis i baderom og på toalett.
Klasse 3 - Klinkerflisen anbefales for innendørs bruk med middels slitasje, eksempelvis i baderom, kjøkken stue, entré og på terrasse.
Klasse 4 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er høy slitasje, som for eksempel i offentlige lokaler som kontor, konferanserom osv.
Klasse 5 - Klinkerflisen anbefales for bruk der det er meget høy slitasje og kan brukes i butikker og på andre steder hvor det forekommer høy trafikk.

Sklidempingsklasse


Sklidempingsklasse måles på en skala mellom R9 og R11, og jo høyere siffer det er desto bedre sklidemping er det på klinkerflisen.
Vis mer