Gulvlist SX104 200X14,8X1,7

200x14,8x1,7cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662058
Vekt: 1
Gulvlist SX104 er en høy sokkellist med moderne og stramme linjer. Plass til skjult kabeltrekking.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
4-7 hverdager
401 37 kr /stk
st
Gulvlist SX104 200X14,8X1,7
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne gulvlisten er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Gulvlist SX104 er en høy sokkellist med moderne og stramme linjer. Plass til skjult kabeltrekking.Installasjoner på 230 V må utføres av kvalifisert elektriker. Kabelkanalen kan også brukes til å skjule lavspente kabler eller høyttalerledninger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer SX104
Varemerke Orac Decor