Gulvlist SX125 200X6,9X1,4 Hvit

200x6,9x1,4cm, duropolymer, hvit
Artikkelnummer: 662062
Vekt: 0.5
Gulvlist Axxent SX125 er en enkel og moderne gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking.
Tilgjengelig online
Gratis
frakt
Sendes innen
10-15 hverdager
175   kr /stk
stk
Gulvlist SX125 200X6,9X1,4 Hvit
Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne gulvlisten er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim og males deretter for å få dekorasjonen til å «smelte sammen» med veggen. I eldre hus der gamle interiørdetaljer som lister og stukkatur har gått tapt, kan du enkelt gjenskape det tidligere miljøet. I moderne innredninger er det enkelt å leke med formelementer fra ulike tidsepoker og skape et koselig miljø etter egen smak.
Gulvlist Axxent SX125 er en enkel og moderne gulvsokkel med plass til skjult kabeltrekking. Installasjoner på 230 V må utføres av kvalifisert elektriker. Kabelkanalen kan også brukes til å skjule lavspente kabler eller høyttalerledninger.

Montering

Bruk vanlige håndverktøy til å sage, slipe og bearbeide før montering. Monter med DecoFix Pro lim. Skjøtene limes med DecoFix Extra. Overflødig lim tørkes bort umiddelbart med vann eller mild såpeløsning.

Duropolymer

Duropolymer er en støt- og vannbestandig polymerblanding med høy tetthet. Materialet har en fin overflate som kan males slik at alle detaljene fremheves ytterligere. Kan slipes og er enkelt å bearbeide med vanlig håndverktøy ved installasjon. Kan også brukes utendørs. Ved rengjøring tåler materialet fukt og de fleste løsemidler.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer SX125
Varemerke Axxent
DIY Category Houses & Holiday houses
Product requires a certified installer Nei