GULVPRØVE LAMINATGULV NORDIC LIGHT GREY 8 MM

295x244 mm
ART.NR: 656260
Bestill en gulvprøve før du kjøper ditt nye laminatgulv, så du i fred og ro kan sammenligne gulvene.
OBS! Det er ingen angrerett på gulvprøver.
Vis mer
stk
stock
Lagerstatus Velg butikk
Dette produktet kan bare kjøpes på nett
delivery-truck
Kjøp på nett
Taste inn postnummer for leverings- og lagerinformasjon.
close
Søk etter postnummer

GULVPRØVE LAMINATGULV NORDIC LIGHT GREY 8 MM

Laminatgulv Nordic Light Grey er et 8 mm tykt laminatgulv med miljøvennlig HDF-kjerne, perfekt til hjemmemiljøer med moderat til tung slitasje, eller offentlige miljøer med moderat slitasje. Plankene er 244 mm brede, noe som bidrar til en romslig og innbydende følelse i rommene der gulvet legges. Laminatgulv Nordic Light Grey er enkelt å legge, og i tillegg kan det tas opp og legges på nytt ved behov.

Slitestyrke


Laminatgulv Nordic Light Grey har AC-klasse 4. Det gjør det svært slitesterkt i husets mest brukte rom samt i offentlige lokaler med middels trafikk, for eksempel butikker og restauranter. 

Raskere gulvlegging med klikksystem


Laminatgulv Nordic Light Grey er et såkalt klikkgulv. Gulvet legges raskt og enkelt ved å sette sammen gulvplankene ved hjelp av sporene på sidene av dem. Da klikker gulvplankene sammen. Gulvet kan legges rett på eksisterende gulv, og det er ikke nødvendig å lime det. 

Gulvvarme


Laminatgulv Nordic Light Grey kan også monteres på elektriske og vannbårne gulvvarmesystemer. Følg alltid leggeanvisningen som medfølger i hver pakke. Gulvvarme bidrar ikke bare til å varme beina. Vanligvis bidrar de også til å redusere oppvarmingskostnadene i hjemmet eller der det brukes.
Vis mer