Gulvprøve Laminatgulv Visiogrande Clay

8x282x200mm
Artikkelnummer: 656137
Vekt: 0.4
Bestill ett gulvprøve før du kjøper ditt nye parkettgulv slik at du i ro og mak kan bestemme hva som passer best i ditt hjem.
Tilgjengelig Bestillingsvare
Frakt kan tilkomme
Sendes innen
2-5 hverdager
29 95 kr /stk
stk
Gulvprøve Laminatgulv Visiogrande Clay
Laminatgulv Visiogrande Clay 8 mm er et stilrent laminatgulv i en fliseinspirert design. Gulvet kommer fra den tyske gulvprodusenten Classens Visiogrande-kolleksjon, som er kjent for sine autentiske overflater og dekor. Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Holdbarhetsklasse

Gulvet har AC-klasse 4, noe som gjør at det tåler slitasje svært godt på de mest besøkte områdene i huset så vel som i middels trafikkerte offentlige lokaler, for eksempel i butikker og restauranter.

Raskere gulvlegging med Megaloc

Gulvet er svært enkelt å installere takket være installasjonssystemet Megaloc. Med Megaloc går det opptil tre ganger raskere å installere gulvet sammenlignet med et tradisjonelt klikksystem. Gulvbordene har en smidig låsefunksjon som også beskytter mot gjennomtrengning av fukt.

Gulvvarme

Gulvvarme kan legges under parketten, både elektrisk og vannbåren. Varmen under gulvet varmer ikke bare kalde føtter om vinteren, men bidrar også til å senke oppvarmingskostnadene for hele boligen.
Raske fakta
Leverandørens artikkelnummer 51848
Varemerke Classen